NAZİLLİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

NAZİLLİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Şanlıurfa deplasmanından 2-2’lik skor ile dönen Sakaryapor‘lu futbolcular,  dinlenmenin ardından haftanın ilk çalışmasına başladılar. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren Yeşil-Siyahlılar, ilk antrenmana kondisyon çalışması ile başladılar. Rakip karşısında iki kez öne geçilen maçta galibiyeti korunmaması ile ilgili analizi de, dünkü idman öncesi yapıldı.. Sakaryaspor’un Rüstemler tesislerinde gerçekleştirdiği haftanın ilk antrenmanına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da Rüstemler tesislerine gelerek antrenmanı izledi.

RAMAZAN SAL’IN ELİNDEN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Sakaryaspor Şanlıurfa maçı sonrası ilk antrenmanına çıktdı ve Nazilli Belediye maçı hazırlıklarına başladı. Rüstemler tesisleri 2 Nolu sahasında saat 16.00’da gedrçekleşen antrenmana ishal olduğu için Batuhan katılmazken, elinin tarak kemiğinde kırık tesbit edilen Ramazan Sal eli sargılı bir şekilde düz koştu. Samaryaspor bu gün de yapacağı antrenmanla Nazilli Belediye maçı hazırlıklarına devam edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!