NALBANT’TAN DUYURU!

featured

NALBANT’TAN DUYURU!

Sakaryaspor kulüp başkan adayı İbrahim Nalbant yönetimi adına bir basın duyurusunda bulundu. Yazılı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

“14.05.2016 Tarihinde Yapılan Ancak Çoğunluk Sağlanamayan Sakaryaspor Kongresine Başkan ve Yönetim Kurulundaki Tüm Arkadaşlarımız tam kadro olarak katılmıştır.Sakaryaspor’da 40 Yıl 1. Oturum da Genel Kurul Yapılamamış. Gönül İsterdi Ki ki 40 Yıldan Beri Süre Gelen Alışkanlık Bu Kongre de Değişsin.Biz SakaryaSpor’u Seviyoruz Bütün Kamuoyu Kimin Şeffaf ve iyi niyetli ve SakaryaSporun geleceğini ve bu gününü kurtarmak için çalıştığını görüyor. 21.05.2016 Tarihinde Çoğunluğa Bakmaksızın Yapılacak Olan Kongre de, Yönetim Kurulu Ve tümKurullardaki Arkadaşlarımızla Orada Hazır Bulunup bu yolda ne kadar kararlı olduğumuzu göstereceğiz SakaryaSporumuzun Daha İyi Yerlere Gelmesi için Şehirde Bütünleşme,Kenetlenme Adına Diriliş Yılı verdiğimiz Bu yılda Yönetime Talip Olacağız.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!