Nalbant teşekkür etti

featured

Nalbant teşekkür etti

Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant transfer yasağının kalkmasının ardından dün yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Nalbant transferin açılmasına destek olan herkese teşekkür etti.

Kongre sürecinden itibaren yeniden başlamak, geçmişten güç alıp geleceği inşa etmek için verdiğimiz varoluş mücadelesini, gerek basından gerekse zaman zaman yaptığımız basın açıklamaları ile tüm süreci şeffaflığı ile ifade etmeye çalıştık.

Geldiğimiz noktada 2016 dan bugüne TFF nezdince UÇK tarafından karara bağlanmış dosyalar, yapılan sözleşmelerden doğan kulübümüz ile  hiçbir bağı kalmamasına rağmen etik olmayan yöntemler ile sözleşme den doğan akitlerden kaynaklanan dosyalar, 2012 den günümüze  mahkemeler tarafından karara bağlanmış TFF nezdinde borç görünen tüm yasaklı dosyaların bedeli muhatapları ve yasal vekilleri tarafından tek kuruş indirilmemesine rağmen ödenmiştir.

 

Yerel ve icra mahkemelerinde süren tüm dosyaların harç vergi kurumsal tüm ödemeleri yapılmış yasal süreçler takip edilmektedir.2013 yılında yapılandırılan ve ödenmesine başlanan,2017 yılında tekrar yapılandırılan 2018-2019 yıllarındaki gecikmiş taksitlerde dâhil olmak üzere kurumsal tüm borçlar (Vergi, SGK) ödenerek vergi dairesinden borcu yoktur belgesi alınmıştır.

 

Kulübümüz tüm yasal sorumluluklarını maddi manevi yerine getirerek transferi açmıştır. Kongre sürecinden başlamak üzere; zaman merkezli kaynaklanan aksaklıklardan dolayı transferin son güne sıkışmış buna rağmen kısa ve uzun vadede maksimum verimi alabileceğimiz oyuncular ile şartlar dahlinde anlaşılmıştır.

 

Saygıdeğer Sakaryasporlular; Kulübümüz bu zor süreçten alnının akı ile çıkmıştır ancak sadece nefes almış önü açılmıştır bu son değil başlangıçtır. Endüstriyel futbolun idame koşulları bellidir. Sakaryaspor şehir ile nefes alan yarışan Sakarya’nın ruhunu taşıyan markasıdır. İki ay sonra yine vergi ödememiz mevcut takımımıza sorumluluklarımız var. Yönetim kurulumuz gerek içinden geçtiğimiz süreçte gerekse önümüzdeki süreçte maddi manevi fedakârlık ile katkı sağlamış sağlamaya devam edecektir. Yönetim kurulumuz bizden önceki tüm yönetim kurullarında olduğu gibi vakit ve zamanı geldiğinde görevi bir başka Sakaryaspor sevdalılarına devredecektir. Sakaryaspor kişilerin değil tüm şehrin tüm camianın sevdasıdır. Bu sevdaya sahip çıkmak ta tüm şehrin tüm camianın görevidir. Kişiler gelir geçer Sakaryaspor ilelebet payidar kalır.

 

Kulübümüzün mali olarak yeniden yapılandırma sürecinde maddi manevi katkılarını esirmeyerek tüm imkânlarını kullanan B.Belediyesi Başkanımız Sn Ekrem Yüce ye, bunun ile birlikte Sn Bülent Uygun’a, TFF Başkanı Sn Nihat Özdemir ‘e Maddi ve manevi yanımızda olan tüm STK ve kurumlara, Kulübümüzde görev yapmış tüm eski başkan ve yöneticilere Basın mensuplarına kalbi bizimle olan tüm Sakaryalılara Teşekkür ediyoruz.

 

İbrahim NALBANT    Sakaryaspor Kulüp Başkanı   Yönetim Kurulu adına

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!