NALBANT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

İbrahim Nalbant, 16-23 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde başkanlık adaylığını resmen açıkladı.

İKİNCİ KEZ ADAY

Sakaryaspor’da 16-23 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde İbrahim Nalbant başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Nalbant, “Hepinizin bildiği gibi 16’sında yapılacak olan Sakaryaspor kongresinde yönetime talibiz. Daha önce biliyorsunuz aday olmuştuk. Bu sene de adayım inşallah hayırlısı olur. Sakaryaspor’da başkan olmak hep hayalimdi. Bu sene Sakaryaspor şampiyon olmayınca ve kongre kararı alınınca aday olmaya karar verdim.” dedi.

5 MİLYONLUK BÜTÇE Başkan adayı İbrahim Nalbant, yönetim listesinin 26 kişiden oluşacağını belirterek bütçesini ise 5 Milyon TL olarak açıkladı. Nalbant, “Yönetim kurulu olarak kendi içimizde oluşturduğumuz bütçe minimum 5 Milyon TL. Bu rakam daha da yükselebilir. 5 Milyondan fazla miktarla seçime girecek varsa kesinlikle gelsin” şeklinde konuştu.

ÜYELİK SİSTEMİ Üyelik sistemi hakkında konuşan Nalbant, “Benim daha önceki adaylığımda 176 kulübün delegesi vardı. Şimdi 600 delege var. Kongre delege ile olacağı için kimin delegesi fazla olursa seçimi o kazanır. Ancak bu sistem dorğu bir sistem değil. Bir kişinin 200 delege yaptığını duyuyoruz. Bu yanlış bir şey. Bu sistem değişmeli” dedi.

DENGELİ YÖNETİM Sakaryaspor’un doğru bir yönetim anlayışının oluşması gerektiğini savunan Nalbant, “Benim en büyük özelliğim, hesabı kitabı iyi yaparım. Biz göreve geldiğimiz takdirde denegli bir bütçe ile Sakaryaspor’u yöneteceğiz. 3 yıl önce Selahattin Aydın başkanlığındaki yönetim 450 bin TL para ile kulübü devretti. Ancak iki yıllık süreçte 8-9 Milyonluk borç oluştu. Artık her yönetimin kendi dönemlerinden sorumlu tutulduğu bir yapı oluşmalı. Futbolculara öncelikli olarak anlaştığımız paralar ödenecek. Prim sisteminde kesinlikle değişikliğe gideceğiz ve her maça prim olmayacak” dedi.

TRANSFERİ AÇACAĞIZ Yönetime gelmeleri halinde ilk hedeflerinin transferi açmak olduğunu söyleyen Nalbant, “İlk önceliğimiz transferi açmak olacak. Transferi kesinlikle rahat bir şekilde açacağız. İkinci önceliğimizi Rüstemler Tesisleri’ndeki sahalara vereceğiz. Şabam hoca çok sevdiğimiz bir isim. Yönetim kurulu ile görüştükten sonra kararımızı vereceğiz. Mevcut kadroyu koruyup üzerine takviyeler yaparak sezona başlamak istiyoruz” dedi. Nalbant, altyapı konusunda da ciddi değişimlerin olacağının mesajını verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!