Mustafa ağabeye acı veda!

featured

Sakarya spor basının duayen ismi spor yazarı Mustafa Erkaya’nın cenazesi (77) kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya spor basının duayen ismi spor yazarı Mustafa Erkaya dün akşam iftar sonrası lavaboda rahatsızlandı. Eşi ve komşularının çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE

Mustafa Erkaya için bugün Orhan Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Erkaya’nın yakınlarının yanı sıra, iş, siyaset, spor ve basın camiasından çok sayıda isim katıldı.

Mustafa Erkaya’nın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güneşler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

MUSTAFA ERKAYA

Mustafa Erkaya 1945 yılında Adapazarı’nda doğdu. Babası Osman Erkaya Ticaret ve Sanayi Odası’nda önemli görevlerde bulundu. Osman Erkaya Sakarya’nın il olması başta olmak üzere Sakarya’ya çok katkısı olan bir insandı. Mustafa Erkaya futbol oynadı. Sakarya basınında uzun yıllar Spor Yazarı olarak görev yaptı. Sakarya basınının beyefendi bir insanıydı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!