MURAT ERCAN’DAN TARAFTARLARA ÖNEMLİ UYARILAR

featured

MURAT ERCAN’DAN TARAFTARLARA ÖNEMLİ UYARILAR

Play-off finalinde Pazar günü Diyarbekirspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’da taraftarlar büyük göçe hazırlanırken, tribün liderlerinden Murat Ercan İstanbul’a gidecek taraftarlara önemli uyarılarda bulundu.

DOSTLUĞUMUZU BOZMAYALIM !

Sakaryaspor tribününün sevilen liderlerinden Murat Ercan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ercan, Diyarbekirspor maçı biletlerinin Sakarya’da satılacağını belirterek, “Orada bir sıkıntı yaşanmaması için maça gidecek taraftarımızdan biletleri Sakarya’dan almalarını istiyoruz. 5 ya da 10 TL arası bir fiyatlandırma olacak. Tren konusunda Zeki Toçoğlu Başkan ile görüşeceğiz. Artık yüzdük yüzdük sonuna geldik. Biletleri buradan alalım ki İstanbul’da bir sıkıntı olmasın. Birlikte hareket edelim. Gerekli açıklamaları bugün  yapacağız. En önemli konu şu; Diyarbakırlılarla iyi bir dostluğumuz var. Bu dostluk maç öncesi ve sonrası da devam etmeli” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!