Murat Acar çok mutlu

Yaz spor okullarında Basketbola başlattığı, minikleri büyüdü orta okullu oldu ve ayrı okullardan final maçı oynadılar

 Murat Acar hocanın mutluluğu

Murat Acar çok mutlu

Spor çalışmalarında sporcuların başarıları antrenörlerini mutlu ederken ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor, bu ilginç bir o kadar da mutlu tesadüf Basketbol antrenörü Murat Acar tarafından yaşandı.

Yaz okulunda başladı

Murat Acar GSİM yaz spor okullarında Basketbol ve Voleybol dallarında minik sporcuları çalıştırıyor. Özellikle minik kızlar Basketbol da sayısız oyuncu yetiştiren Murat Acar’ın 3 sezondur birlikte çalıştığı minikleri ilk öğretim sıralarından Orta öğretime geçtiler.

Finalde karşı karşıya geldiler

Murat Acar hocanın yetiştirdiği ve İstiklal ile Ali Dilmen orta okullarına giden basketbolcu kızlar, Yıldız Kızlar Basketbol il birinciliğinde büyük bir rastlantı sonucu karşı karşıya geldiler.

İstiklal’in başında

Murat Hoca kendi yetiştirdiği miniklerinin Yıldız kızlar olarak finalde karşılaşmasına çok mutlu olduğunu belirterek “ Her antrenöre nasip olmaz. Benim yaz okullarından hazırladığım miniklerim büyüdüler ve Yıldız kızlar olarak salonlarda yerlerini aldılar. İstiklal ve Ali Dilmen kadrosundaki tüm oyuncu kızlarım sahada rakip olunca mutluluğum katlandı. Benim bir takımı seçmem lazımdı, İstiklal Orta okulunun başında sahaya çıktım Şampiyon olduk, mutluluğum katlandı” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!