MUĞLA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

featured

MUĞLA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Pazar günü Muğla’da Muğlaspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarını Rüstemler’de yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil siyahlılar kampa çekildiler ve Cuma günü Muğla’ya uçacaklar. Sakaryaspor Muğla’da da bir antrenman daha yapacak ve maç saatini bekleyecek. Sakaryaspor’un Rüstemler tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana karın adalesinde çekme olan Enes Ata ile küçük bir rahatsızlığı olan Kaleci Bora katılmadılar.

HABER: Ömer Feyyaz ÇELEBİ

MÜMİN VE COŞKUN TAKIMIN GOLCÜSÜ OLDULAR

Mümin, Coşkun, Fatih ve Erçağ forvetin Talha, Hüseyin, Serdar ve Ferhat orta alanın, Canberk, Zafer, Fikret ve Burak ise savunmanın güvencesi oldular. Attığı gollerle gündeme oturan ve Sakaryaspor’a 16 gol ile gelen Mümin ile Sakaryaspor forması altında kısa sürede 10 gol atarak bir numaralı isim konumuna yükselen Coşkun, Play-Off maçları öncesindeki son iki lig maçında da kendilerini test edecekler.

 

TAKIM RUHU

Osman Özdemir’in gelmesi ile birlikte takım ruhunu yakalayan, aldıkları seri galibiyetlerle taraftarların şampiyonluk umudunu arttıran Sakaryaspor’da tüm gözler Mümin ve Coşkun’un üzerine çevrildi. Her iki futbolcudan Play-Off maçlarında çok şey bekleniyor. Sakaryaspor, ligde kalan son iki maçta Play-Off provası yapacak. Teknik Direktör Osman Özdemir, Muğla maçı öncesinde yaptırdığı çalışmalarda son iki maçtaki hataların tekrarlanmamasını, Muğla ve Maltepe maçlarına final maçıymış gibi önemsenmesini istedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!