Minikler’de 7. Hafta Maçları Tamam

featured

Minikler’de 7. Hafta Maçları Tamam

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda 7. hafta maçları tamamlandı. Bol gollü geçen karşılaşmalarda minikler performansları ile renkli görüntülere sahne oldu.

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası’nda, 7. hafta maçları yapıldı. Miniklerin şampiyon olma heyecanı ile sahada gösterdiği performans ile maçlar bol gollü geçti.  Düzenlenen turnuvada Yenigün ile Tekeler, Ozanlar ile Yahyalar, Camili ile Kurtbeyler, Karaköy ile Karakamış, Budaklar ile Kurtbeyler, Güneşler ile Karaköy, Yahyalar ile Karakamış mahalleleri karşı karşıya geldi.

Maç sonuçları

Maçlar; Camili 11-Kurtbeyler 1,

Ozanlar 3-Yahyalar 1,

Yenigün 3-Tekeler 1,

Budaklar 7-Kurtbeyler 2,

Güneşler 7-Karaköy 2,

Yahyalar 20-Karakamış 0 olarak sonuçlandı.

Büyük Mücadele

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda 12 yaş ve altındaki oyunculardan oluşan toplam 26 takım büyük bir mücadele sergiliyor. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar büyük coşkuyla izleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!