Milli TAkımlar Ana Sponsoru Arçelik İle KentPark Kosova-Türkiye Maçı Sakarya Halkı ile izleme etkinliği

featured

Milli TAkımlar Ana Sponsoru Arçelik İle KentPark Kosova-Türkiye Maçı Sakarya Halkı ile izleme etkinliği

Türkiye Futbol Federasyonu ile Arçelik arasında imzalanan Milli Takımlar Ana Sponsorluğu Anlaşması kapsamında Türkiye’de ilk kez Arçelik, Sakarya’da dev bir organizasyonla Sakarya halkı ile Milli Maç heyecanını yaşamaya geliyor.

11 Haziran 2017 Pazar günü saat 21:45 te oynanacak Kosova-Türkiye Milli Futbol Takımları arasındaki dünya kupası grup eleme maçı için Sakarya Kent Park alanında Arçelik tarafından Dev Ekran kurulacaktır. Bu organizasyon Arçelik tarafından Türkiye’de ilk defa sadece Sakarya’da düzenlenmektedir.

Gün boyu şehirde bir karnaval havası yaratılarak caddelerde organizasyon ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Maç atmosferine uygun ikramlar, hediyeler, yarışmalar ile maç başı ve devre arası Okay Karacan’ın değerlendirmeleri olacaktır. Dağıtılacak bayraklarla Kentpark kırmızı beyaz renklere bürünecektir.

Sakarya Halkı ile Dünya Kupası Grup Eleme Maçını izleyeceğimiz organizasyon için Koç Holding, Futbol Federasyonu ve Arçelik’ten de çok sayıda üst düzey yönetici şehrimize gelecek.

Arçelik Sakarya Yetkili Satıcısı Karabaş Arçelik firması olarak bu ulusal etkinliğin şehrimizde düzenlenecek olmasına katkı sağlamaktan büyük memnuniyet duymaktayız.

Türk Milli Futbol Takımımızı Dünya Kupası’na gönderecek bu eleme maçında takımızın yanında olduğumuzu gösterelim,  coşku ile milli takıma destek verelim.

Tüm Halkımızı milli heyecana bu önemli maçta ortak olmak için bayrakları ve milli formaları ile KentPark’a bekliyoruz.

Sinan KARABAŞ KARABAŞ ARÇELİK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!