MHK yıl sonu sınav takvimini açıkladı.

featured

MHK yıl sonu sınav takvimini açıkladı.

Hakemleri ve gözlemcileri kapsayan  yeni sezon  takvimi MHK tarafından belirlendi ve illere gönderildi.  Bu süreçte Hakem ve gözlemciler TFFHGD paylarını da derneklereler eliyle genel merkeze ödeyecekler. Sınav takvimlerinin bir bölümü netleşirken bazı klasmanlarda takvim yaprağı pantemi nedeniyle tam netlik kazanamadı. Nazım Aktürk

TFFHGD PAYI

Yeni sezon için vize işlemlerini yaptıracak Hakem ve gözlemcilerin ödeyeceği rakamlar belli oldu. Buna göre Üst klasman orta hakem 484 bin tl,Üst klasman yardımcı hakemler 272 bin tl ile ödemlerde başı çekiyorlar. Kılasman hakemleri 139 bin TL, Klasman yard. Hakemleri 80 bin tl vize işlemi bedeli ödeyecekler. Üst Klasman gözlemciler 211 bin TL, Klasman gözlemcileri ise 72 bin tl  ödeyerek vizelerini yaptıracaklar.

1 -15 MAYIS  LİSANS VE  VİZE İŞLEMLER

2021-2022 Sezonu için lisans vize işlemleri 1 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. 11 Hazirana kadar ise Tüm hakemler, Klasman, yardımcı ve orta hakemler, İl ve Bölgesel hakemler belgelerini İHK ler eliyle Hakem işlerine  ulaştırmak zorundalar. Bu konuda 11 Haziran günü son tarih olarak belirlendi.

İMTİHAN TAKVİMİ

MHK  yeni sezon için belirlenecek olan yeni klasman belirlemeleri için imtihan takvimlerini şu şekilde belirledi. 28-30 Haziran Üst Klasman hakem, Üst klasman yard. Hakem kursu, Bölgesel ve klasman terfi imtihanları daha sonra belirlenecek.  6-10 Temmuz, üst Klasman hakem ve üst klasman yardımcı hakem belirleme sınavı.26 Temmuz,4 Ağustos Üst klasman hakem ve yardımcı Hakem  ,vido yardımcı hakem eğitim semineri ve atletik test. Bölgeselde ise Sezon öncesi eğitim semineri, atletik testler( Bölgesel) tarihleri daha sonra belirlenecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!