MHK yenileyecek

featured

MHK yenileyecek

Zekeriya Alp başkanlığındaki yeni MHK yeni sezon öncesi  tüm İllerin kurullarını görevden aldı. Şimdi gözler  her ilde olduğu gibi, bizim ilde olacak olası yeni İHK atamasına çevrildi. Hakem camiası başta Dernek olmak üzere, yeni İHK atamasına çevrildi.

KİM KİMİ İSTİYOR ?

Sakarya Hakem evinde yeni İHK için çeşitli senaryolar var. Şükrü Özkan ve ekibine baştan beri karşı olan eski Merkez Hakem kurulu üyelerinden A.Kadir Aypek ,hakemlikte ve yöneticilikte her zaman desteklediği eski İHK Başkanlarından  Mehmet Alemdarın yeniden  İHK Başkanı olması adına Oğuz Sarvan, Yüksel Okçuoğlu nezdinde girişimlerde bulunduğu  iddiaları var. Şükrü Özkan karşıtlarının bir başka adresinde olan Ercan Yıldırım,Ömer faruk Yeşil ,fatih Sucuoğlu gibi eski İHK üyelerinin de Murat Ilgaz eliyle yeni İHK de yeniden görev almak adına Ilgaz’ın kapısını çaldığı yolundaki söylentilerde bir başka senaryo.

ASKF  DEĞİŞİKLİK İSTEMİYOR

Yaşar Zımba başkanlığındaki  ASKF yönetimimse son yıllarda en uyumlu çalışma süreci yaşadığı iddiaları eşliğinde Sakarya’da Şükrü Özkan İHK sinin tekrar atanması adına MHK den istekte bulunduğu  hakem evinde seslendiriliyor. Başkan yaşar Zımba ,biz Sakaryada huzuru sağlarken ,birilerinin karıştırmasıyla huzurun bozulmasına müsaade etmeyiz diyerek MHK ye görüş bildirdiği bir başka  söylenti.  Bize ulaşan bilgiye göre MHK tüm illerde yeni İHK üyelerini Cuma günü açıklaması bekleniyor. Özgür Aygün Başkanlığındaki Dernek yönetimi  bütün bu yaşananlara karşın  Sakarya’da İHK atamasında az çok şeyin değişeceğine ihtimal vermiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!