MHK Süper hakemleri Bolu’da toplayacak

featured

MHK Süper hakemleri Bolu’da toplayacak

2022,2023 Futbol sezonu Sabri Çelik başkanlığında büyük ölçüde yinelenen yeni MHK Süper lig ve Süper lig Var hakemlerini Bolu’da toplayacak. 24 Temmuzda Bolu Gazelli Otelde başlayacak olan Seminere Sakaryadan Süper Hakemimiz Atilla Karaoğlan ile Süper lig Var hakemi kadrosunda yer alan Erkan Engin katılacaklar. HABER NAZIM AKTÜRK

KLASMAN BELİRLEME KASIMA KALDI

TFF Başkanlık secimi nedeniyle yeni kurulların geç belirlenmiş olması yeni sezon klasman beklentilerinin de askıya alınmasına neden oldu. Eski Kuruldan sadece Başkan Sabri Çelik, Murat İlgaz ve Serhat Muniroğlunun kaldığı, diğer isimlerin yenilendiği, yeni isimlerle donatılan yeni MHK bu gün için mevcut hakem klasmanlarına dokunmadan lige başlama kararı aldı. Buna göre  yeni sezon için  klasman beklentisi olan veya MHK tarafından belirlenen isimler için yeni klasman belirlemenin Kasım ayı içinde gerçekleşeceği hakem kaynaklı haberlerden önümüze kondu. Bizim ilden Atilla Karaoğlanın FİFA, levent Gümüş derenin TFF 1 Hakemlik beklentisi, A klasman yardımcı hakem listesinde olan Mehmet akıncık ile Suat Güzün Süper lig yardımcı hakem beklentisinin yansıra Balda düdük çalan Bahadır İlerinin de TFF 3 lig hakemliği için beklentisi olduğu söyleniyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!