MHK SAKARYAYI ÇOŞTURDU

featured

MHK SAKARYAYI ÇOŞTURDU

Merkez Hakem Kurulu Sakarya İl Hakem Kurulu ile devam kararı aldıktan sonra ilimizdeki klasman hakemlerine maç yağdırmaya başladı.

TFF 1.Lig  in ilk haftasında Mersin İdman yurdu – Yeni Malatya spor düdük çalan Erkan ENGİN daha sonraki haftalarda, Eskişehir – Şanlı Urfa ve Balıkesir – Göztepe maçlarında görev aldı. Bu maçlardan aldığı yüksek notla kadronun gözde hakemi olan Erkan ENGİN bu hafta oynanacak olan Adana demir spor- Altınordu spor maçında düdük çalacak.

Ulusal kadroda bulunan hakemlerimizden Atilla KARAOĞLAN Tokatspor – Ofspor müsabakasını yönetti.  Serkan ÖNSAL ise Denizli Belediye – Muğla maçında yüksek puan alarak hemen sonraki hafta  Vanspor – Kütahya sppor maçına atandı. Burak OLCAR Tekirdağspor – Bayrampaşa  kupa maçındaki başarılı performansından sonra MHK nin gelcek vaad eden hakemler arasına girmeye göz kırptı. Genç hakem OLCAR Bodrumbeediye – Silivrispor maçında düdük çalacak. Sakarya ya dönüş yapan Müjdat DUMAN Türkiye kupasında Ankara Adliyespor – Erbaaspor müsabasını yönetti. Bu müsabakada yrd.  hakeminin yanlış kaldırdığı bayrağı düzelterek çok kritik gol kararı vererek MHK nin gözüne girmeyi başardı ve bu hafta doğu anadolu derbisi olan Diyarbekirspor – 12Bingölspor müsabakasına atandı.Altay  takirdağspor 4. Hakem gidenlerin içinde levent gümüşdere de yer aldı.

Bu müsabakalarda hakemlerimize Murat TAŞÇIKAR, Suat GÜZ, Mehmet AKINCIK, Barış GÜNGÖR, O.Yiğit KARPUZ yardımcı hakemlik ve 4.hakemlik yaparak ilimizi temsil ettiler.

Klasman gözlemcileri Ercan YILDIRIM,Fatih SUCUOĞLU ve Mehmet ALEMDAR ilk hafta müsabakalarında görev aldı. Ayrıca Ömer Faruk YEŞİL ulusal klasmana girdi ve ilk maçında Kocaeli derbisinde gözlemci olarak görev aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!