MHK Klasmada yeniliğe gitti

MHK Klasmada yeniliğe gitti

Yusuf Namağlu Başkanlığındaki yeni MHK  ikinci yarı için verilen ara semineri beklemeden klasmanlarda yeni değişimlere gitti. İllerin konumuna göre, orta ,yardımcı hakemler adına  yapılan yeni klasman hakemleri  belirlemede ,Sakarya bundan sadece bir yardımcı adına yararlanabildi.

İKİ KİŞİ BİLDİRDİLER

Sakarya İHK ara seminerde Klasmanda eksik olan Ulusal yardımcı Hakemlik için MHK ye iki isim bildirmiş. Bölgesel ligde yardımcı Hakem klasmanında olan Oğuzhan Şenler ve Harun Pekyürek Ulusal yardımcılık için teklif edildiler. MHK bu iki isimden harun Pekyüreki tercih etti ve Pekyürek sakaryanın Ulusal yardımcı Hakemlikte 4 hakemi oldu. Bilindiği üzere bu klasmanda bu sezon Suat Güz,Murat Taşçıkar ve Mehmet Akınçık görev yapmıştı.

KOCAELİYE 1 C HAKEMİ

Komşumuz Kocaeli hakemliği MHK den bir orta hakem kaptı. Bedri Dölgeleşin ili olarak bilinen Kocaeli böylece Sakaryayı bu klasmandada geride bıraktı.

KARAOĞLAN YERİNDE KALDI

Sakaryanın TFF 2 liginde düdük çalan TFF 1 ligine en yakın yerde görev yapan Atilla Karaoğlan ilk yarı için MHK den yükseliş vizesi alamadı. Buna karşın Atilla Karaoğlanın rakipleri arasında yer alan Canakkale Bölgesinden Ali Şansalan ise MHK tarafından A klasman hakemliğine yükseltildi. Ayrıca Bahattin Şimşek (  Aydın) Erkan Özdamar ( Ankara ) A klasmanına yükselen üç hakem arasında yer aldılar. Hemen belirtelim Atilla Karaoğlan bu yarışta az maç aldığı için geride kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!