Metro Spor Formanın Geleceğini Tasarlıyor

featured

Metro Spor Formanın Geleceğini Tasarlıyor.

Amatör  spor kulüplerine özel formalar üreten Metro Spor, Arama geliştirme  çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Firma gelecek yolunda ilk adımını kısa bir süre önce web sitesini baştan aşağı yenilerek attı. Sporcu ihtiyaçlarını karşılamanın en önemli yolunun yenilikçilik olduğunun farkında olan yetkililer, Yeni forma tasarımları ile ürün gamını artırdı. Sadece futbol ile sınırlı kalmayarak, Diğer spor branşları için de yeni nesil ürünler dizayn etmeye devam ediyor. Bunların başında Basketbol ve voleybola özgü modeller ilk sırayı paylaşıyor.

Liderliği Korumak için Yenilik Şart.

Türkiye’nin ilk dijital forma üreticilerinden biri  olan Metro Spor, Makina parkurunu yenileyerek, ihtiyaçlara yönelik yeni çözümler üretiyor. Ayrıca firmanın önemli hamlelerinden biriside, Model yelpazesini iki katına çıkararak, Sporculara daha fazla seçim yapma imkanı sağlıyor. Dijital Formada daha canlı baskılar ile renklendirilmiş, Bir birinden özel tasarımları, Satış sitesi olan Sporforma.net üzerinden takımların beğenisine sunuyor.

Amatör Takımlarda Profesyoneller gibi Giyinmeyi Hak Ediyor.

Aralarında Sakarya’nın yerel takımlarının da yer aldığı, Türkiye genelindeki bir çok amatör takım yeterli kalitede giyinemiyor. Bunun temel sebebi bütçenin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor. Bunun farkında olan Metro Spor, Profesyonel kalitede ürünleri en uygun fiyatlarla amatör takımlara ulaştırmayı hedefliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!