Mert’ten önce Mert’en sonra

featured

Mert’ten önce Mert’en sonra

Cumartesi günü Karasu stadında  güzel bir hava küçümsenmeyecek bir seyirci topluluğa karşısında Demirspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla saha çıkan Karasupor ilk yarıda oldukça zorlandı. İlk yarıda Hakan attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen demirsporun attığı gole mani olamayınca ilk yarı 1-1 bitti. İlk yarıda Karasupor oldukça zorlandı. orta saha da top yapamadı, rakibe baskı kuramadı. İkinci yarı dan da bu futbolla bir şey olmaz derken oyuncu değişikliği geldi ne olduysa ondan sonra oldu. Mert denilen kardeşimiz sazı eline aldı ve takımını kendi ritmine göre oynatmaya başladı. Birçok gol fırsatı kaçtıktan sonra 63 ve 76 dakikalarda Mert’in yaptığı asitlere golcü İsak’ın dokunuşlarıyla zor geçecek maçı  kolay çevirdi. Bakmayın skorun 3-1 oluşuna fırsat değerlendirilseydi en az bu kadar daha gol olurdu.

Onun için Merten önce Mert’ten sonra futbol o kadar mı değişir. Sakın öbür sporcu arkadaşlar alınmasınlar onlarında ayaklarına sağlık tatbiki bir takım bir futbolcuya endeksli değil ama. Mert girdikten sonra oynanan futbolu görünce insan ister istemez hakkını vermek istiyor.

Bur dan Hasan Kayış kardeşime de teşekkür etmek istiyorum. Bitti denilen sezon başı kimsenin talip olmadığı bir takımı çekip cevirdi ve ligin iddialı takımları arasına soktu. Bu spor aşkı her zaman bu kardeşimizin içinde olduğunu biliyoruz ve bir daha kendisin alkışlıyoruz.

Bu hafta süper amatörde mücadele eden kuzey takımlarının hepsinin galibiyetle dönmesi çok güzel oldu. Karasu güvenspor zayıf rakibi karşısında adeta gol şov yaparak maçı 9-0 gibi farklı kazandı. Yalıspor ise son dakikalara sığdırdığı golle maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Kocaalispor ise deplasmanda hendekspor’u 3-0 gibi net skorla geçerek haftayı kayıpsız kapattılar.

Tüm takımlarımıza bu hafta oynayacakları müsabakalarında başarılar diler Futbol şanslarının yanlarında olmasını temenni ederim. Sağlıkça kalın

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!