Mekece Stadında inceleme sonrası onarım kararı..

featured

Mekece Stadında inceleme sonrası onarım kararı..

Pamukova Mekece stadının çöken tribünleri ve bakımsız halinin görüntülendiği haberler sonrası Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü stat da incelme yapıp onarım yapılmasına karar verdi..

Sakarya Süper Amatör Küme, 1. Amatör Küme ve 2. Amatör Küme müsabakalarına ev sahipliği yapan Mekece stadında tribünler  yer yer çökmelerden dolayı tehlikeye davetiye çıkarırken, stadın tuvaleti, soyunma odaları ve hakem odası ise bakımsızlıktan içler acısı haldeydi.. Her hafta bir veya iki amatör küme müsabakasına ev sahipliği yapan Mekece stadının etrafı ise bakımsızlıktan otlarla kaplanmış durumdaydı.

 

Haberin  yerel medyada yankı bulması sonrası Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçti. Genölik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Tesislerden Sorumlu Müdürü Cihat Sancak ve Pamukova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Artmaca Mekece Stadında incelmelerde bulundu.

 

Sancak ve Atmaca’nın yerinde incelediği Mekece Stadının onarımı ve bakımı için ilk adım atıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in talimatı ile Mekece Stadının en kısa zamanda tribünlerinde bakım ve onarım için teknik raporun hazırlanmasına ayrıca stadın bakım işlerinin yapılmasına karar veridi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!