Mavi Mavi Maviş ( Sinan Yılmazer)

featured

Sakarya’nın profesyonelleri yazı dizimize  yeşil Siyah alt yapı ürünü bir oyuncu ile devam ediyoruz.

Mavi Mavi Maviş ( Sinan Yılmazer)

Sakarya’nın profesyonelleri yazı dizimize hala futbolun içinde olan , bir süre ara verdiği futbol için geri dönüş çağrıları alan ,bir çok takımla görüşme halinde olan Sinan Yılmazer’le ( Maviş olarak bilinir) devam ediyoruz. 1987 doğumlu Sinan Yılmazer’in ufak tefek boyuna rağmen etkili futboluyla görenlerin beğeni listesine girdiği notundan yola çıkarak Mavişi ( Sinan Yılmazeri ) anlatmaya devam edelim. Futbolculuk karnesinde Sakaryaspordan başka Sarıyer’den başlayarak yaklaşık on takımım formasını giyen Sinan Yılmazer  bir ara FB yolculuğuna çıktığını, ancak deprem nedeniyle ailesinin isteği ile FB alt yapısından Sakarya’yı dönüş hikayeside vardır.

PAŞA İHSANIN TALEBESİ

Sinan Yılmazer 8 yaşındayken Erenlerde Paşa İhsanın ( rahmetli)  spor okulunda olan 8 futbolcudan biridir. Sakarya da bir alt yapı turnuvasında  göze çarpan FB radarınada takılan Maviş zamanın FB alt yapı sorumlusu Cemil Turanın Nedim Güney tarafından takip altına alındığı ve bu takibin sonucunda FB alt yapısına gittiğini Baba Turan Yılmazerin notlarından öğreniyoruz. Ancak FB deki futbol yolculuğundan 1999 depremi nedeniyle istenilen sonuç alınamaz. Bu asrın depremi etkisinde kalan Mavişin ailesi onu sakaryaya geri çağırır.

SAKARYASPOR YILLARI

Erenlerde paşa İhsanın futbol okulunda  Mavişi takip edenler arasında Sakaryasporda vardır. İstanbuldan yukarıda belirttiğimiz nedenlerden dolayı FB macerasına nokta koyan mavişi Bülent Ersin ve Sadun HoşbaySakaryasporun alt yapısına  kazandırırlar. Necmettin Sertin alt yapı koordinatörlüğünde Yeşil Siyahlı ekibin alt yaş gruplarında oynayan Sinan Yılmazer  burada gösterdiği göz alıcı futboluyla çok küçük yaşta A takıma göz kırpar.

KONYA MACINDA SAHADAYDI

Sinan Yılmazer Sakaryasporda alt yapıdaki başarısı ile çok çabuk kendini üst yapıda bulan oyunculardan sadece biridir. Daha 16 yaşındayken Sakaryasporun her kamp sürecinde kampa götürülen Sinan Yılmazer,  Şaban Yıldırım zamanında  oynayarak Sakaryaspor yıllarına merhaba der.

MAVİŞ DIŞARIYA AÇILIYOR

Sakaryaspordaki başarılı performansıyla bir çok takımın transfer listesine giren Sinan Yılmazer  bir ara kısa süreliğine Sarıyere kiralık olarak gider.  Sarıyer’den sonra Sakaryaspor defterini kapatan Sinan Yılmazerin  bir sonraki futbol durağı  Altay ve Akhisar olur.  Sonramı neler oldu? 2012-2013 Samsunspor, 2014 Sivasspor, 2016 Kayseri Erciyes, 2017 Boluspor, 2017-2019 Gümüşhanespor ,2019 Manisa Futbol  takımı.  Şimdi 33 yaşında olan Sinan Yılmazer dinlenme süreci içine girdi.

SAKARYASPORDA OYNAMAK İSTİYOR

Sinan Yılmazer şu sıralar futbola dönüş için gün sayıyor. Bir çok takımla görüşme halinde olan 33 yaşındaki Sinan Yılmazerin  ( Mavişin) gönlünde hala Sakaryaspor var. Maviş diyor ki futbol gözümü açtığım Sakaryasporda futbol defterimi kapatmak isterim. Bize gelen ,ulaşan bilgiye göre  futbolda çok takım dolaşan tecrübe birikimi olan 33 yaşındaki Mavişin  son isteği futbolu Sakaryasporda bırakmak. Şuan bir çok takımla görüşen ama gönlünde Sakaryaspor yatan Mavişin bu arzusu  gerçek olacak mı?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!