Marmaris’te iki Sakaryalı el ele

featured

Marmaris’te  iki Sakaryalı  el ele

Sakaryaspor alt yapı geçmişi olan, dışarıda profesyonel yaşamları olan Karasulu Murat Görkem Dinç ile Sakaryalı Doğan şahinin futbola hizmet aşkları teknik adamlıkta Marmaris’te  buluştu. Murat Görkem Dinçin hem Başkanlığını  ,hem teknik adamlığını yaptığı Marmaris  1923  te artık iki teknik adam var.  Bir zamanlar Sakaryaspor alt yapısında,  daha sonra üst yapıda forma giyen Doğan şahininde  Marmaris 1923 teknik adam olarak katılmasından sonra, Marmaris 1923 ün iki Sakaryalı teknik adamla  daha güçlü olarak yoluna devam edecek. Murat Görkem Dinç, uzun zamandan beri benimle berabere olacak, futbola sevdalı bir teknik adam arayışıma uygun ,Sakaryasprdan da tanıdığım Doğan şahinin aramıza katılması  futbola hizmet gücümüze güç kattı dedi. Murat Görkem Dinç Bu arada Marmaris stadının sentetik olmasının da 1923 Marmaris sporun futbola hizmet konusuna önemli ölçüde katkı sunacağını belirtirken ,bundan sonra Marmaris 1923 ün alt yapıda, daha iyi çalışma ortamında  iki teknik adamla  dahada güçlü olarak yoluna devam edeceğini, dünden daha sağlıklı hizmet üreteceğini  sözlerinin sonuna ekledi.

İKİSİDE B LİSANSLI

Marmaris 1923 ün patronu ,Başkanı Murat Görkem Dinç ile  onun yanında teknik adamlık tecrübesini zenginleştirecek olan Doğan şahinin diplomaları B . Murat Görkem Dinç Teknik adamlık katogorisini daha yukarılara çekmek adına  A kursuna katılmak adına TÜFADA  muracat ettikleri,en yakın tarihte gerçekleşecek A kursuna Doğan şahinle beraber katılarak teknik adamlık  kariyerlerini bir üst kategoriye taşıyacaklarını belirtti.

NOT  Yeri ve zamanı geldiğinde  Sakaryasporda futbol gözünü açan ,Sakaryaspordan sonra bir çok takımda Profosyenel vede amatör olarak forma giyen Doğan Şahini ,bu şehrin Profosyenenleri yazı dizimizde ağırlayacağız.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!