Marmaris International Race Week’te Çiğdem Şengün Nexonya teknesiyle yarışacak

featured

Marmaris International Race Week’teÇiğdem Şengün Nexonya teknesiyle yarışacak

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış Haftası (33rd Marmaris International Race Week)22 Ekim – 28 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Marmaris’in eşsiz kıyılarında yelkenlerin görsel şölenine dönüşecek yarışlar, beş gün boyunca kıyasıya sürecek mücadelelere de sahne olacak.

Nexonya’nın final yarışlarına sponsor olduğu etkinlik kapsamında, firmanın Projeler Satış Pazarlama Müdürü Çiğdem Şengün’de Nexonya teknesiyle yarışlara katılacak. Aynı zamanda Dalaman Açık Deniz Yat Kulübü Derneği’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak, yıllardır yelken sporuna gönül vermiş ve bu sporun herkes için daha ulaşılabilir olması amacıyla çalışmalar sürdüren Çiğdem Şengün, yelken antrenörü kimliğiyle de pek çok üniversite öğrencisi ve yetişkine hem yelken hem de deniz sevgisi aşılıyor.

17 yıldır inşaat sektöründe var olan ve danışmanlık şirketi ile pek çok markalı konut projelerine danışmanlık yapan Çiğdem Şengün, son bir yıldır Nexonya’nın 7 ayrı inşaat projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini de yürütüyor. 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış Haftası ilgili değerlendirmelerde bulunan Şengün, “Ben daha çok küçük yaşlarda optimist sınıfı ile yelken yarışlarına başlamıştım. Üniversite dönemindeyse pirat sınıfında çeşitli yarışmalara katıldım ve dünya denizlerinde sayısız mil yaptım. 2007 yılında ticari yat kaptanlığı belgesini de alma şansım oldu. Aynı zamanda yelken antrenörü olarak eğitimler verdim. Yıllardır yelken sporuyla iç içe olduğum için Nexonya firmamızla Marmaris International Race Week’e sponsor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin en prestijli yarışlarından olan ve dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların yarıştığı etkinliğe sponsor olan Nexonya, inşaat sektöründe 42 yıllık tecrübenin devamı ile önemli konut ve villa projelere imza atıyor. Çekmeköy ve Maltepe’den sonra Ümraniye’deki projelerini tamamlayan Nexonya, yeni projelerinde Çekmeköy, Sapanca ve Şile de villa Ümraniye, Beylerbeyi ve Maltepe’de konut projelerine devam ediyor.

Yarışları yerinden izleyecek olan Nexonya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, son gün düzenlenecek ödül törenine de katılarak derece alan yarışçılara ödüllerini takdim edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!