MARKA’YI YAŞATALIM DERKEN NELERLE UĞRAŞIYORUZ !

MARKA’YI YAŞATALIM DERKEN NELERLE UĞRAŞIYORUZ !

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın Rüstemler Tesislerinde bir basın toplantısı yaparak Sakaryaspor’da ani olarak ve hiç beklenmedik bir gelişme üzerine bilgiler vererek “ bizler Sakaryaspor’u bir marka olarak yaşatmaya çalışırken bu gibi işlerle uğraşıyoruz.” Diyerek basın mensupları ile bir yerde de dertleşmiş oldu.

ŞİMDİ DE ARİF ŞAHİN DOSYASI !

Sakaryaspor’un zor günlerden geçerken yönetime talip olduklarını ve Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı ile bazı iş adamlarının maddi desteği ile birçok eski dosyayı bitirdiklerine değinen Başkan Aydın “ şimdi de eski futbolculardan Arif Şahin diye birinin dosyası gündeme geldi. Eskiden görev yapan bazı yönetim kurullarının savruk iş yaptıklarını, bu nedenle bugünlerde ortaya çıkan problemli dosyalarla uğraşıyoruz. Bizlere yazık değil mi ? Tamam önce sportif başarı tamam da bizler daha öncelikli işlerle uğraşmaya çalışıyoruz. Zamanında yapılan hatalı ve eksik işleri toparlamak bizlere düştü. O insanlara rica ediyoruz, zamanında yapılan bazı işleri bizlerle paylaşsınlar. Bizler de önümüzü görelim. Zira her geçen gün yeni yeni dosyalar ortaya çıkıyor. Bu Arif dosyası da öyle. Durumu araştırdık, protokolde ıslak imza yok ama o dönemdeki yöneticilerden iki tanesinin imzası var.  Adamlar aslında iyi niyetli yaklaştılar. Adana İcra Dairesinde meydana gelen alacak dosyası 200.000 Tl. Yapılan görüşmeler sonrasında adamlar iyi niyetle yaklaşarak bizlerle 45.000Tl karşılığında dosyayı kaldıracaklarını söylediler, bizler de bununla uğraşıyoruz. Bizler her gün düzlüğe çıktık derken, yenileri çıkıyor. “ Diye konuştu. Kendilerinin yaptıkları işlerle ilgili evrakları sakladıklarını söyleyen Başkan Aydın “ bunları bir kiralık kasada saklayarak bizlerden sonra gelecek olanlara yol göstermesi bakımından muhafaza edeceğiz. Bizler yandık hiç olmazsa onlar uğraşmasın diye düşündük “ dedi.

DEVRE BİTSİN BAKACAĞIZ

Toplantının soru cevap kısmında ise yine malum sorular soruldu. Bunlardan bir tanesi de transfer yapılacak mı  sorusuydu. Başkan Aydın bu soruya da “ devre bir bitsin, oturup konuşacağız. Basın hep bu gibi şeyleri merak eder ama bizler daha başka sorumlu işlerle uğraşıyoruz. Teknik direktör’ün vereceği rapor doğrultusunda bir araya gelip hareket etmek istiyoruz. Bu hafta 3 Puanla dönersek, çok şeyler de değişir gibime geliyor. “ Diye konuştu. Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!