MANİSA BBLD-0-0 SAKARYASPOR

ALAN RAZI VEREN RAZI 0-0

Sakaryaspor Spor toto 3. Lig karşılaşmasında Manisa 19 Mayıs Stadında Manisa Büyükşehir belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında 11. Dakikada Manisa Büyükşehir Belediye oyuncusu Cüneyt’in tehlikeli pozisyonu dışında kayda değer hiçbir önemli dakika yaşanmadı. Her iki takım da orta alana sıkışınca forvet elemanları kendilerine pozisyon bulamadılar. İl yarı 0-0 Sona erdi. Maçın ikinci dakikasında her iki takım da oyuncu değişiklikleri ile hamleler yapmaya başladı. Maçın 60. Dakikasında Gürkan topa çok sert vurdu ama kaleci Yavuz bu şutu kolay bir şekilde bloke etmeyi başardı. Manisa Büyükşehir belediye-Sakaryaspor karşılaşmasını izlemek üzere Manisa 19 mayıs Stadında 40-45 Kadar tribünlerde yerlerini aldılar ve Sakaryaspor’u desteklediler.

ORTA ALAN MÜCADELESİ

İlerleyen dakikalarda yine orta alan mücadelesi izlemeye başlayınca maçın heyecanı  da düştü. Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Sakaryaspor takımlarının her ikisi de yenilmemeyi ön plana çıkarınca maç ta başladığı gibi golsüz sona erdi. Sakaryaspor bu karşılaşmada savunmada değişik isimle başladı. İlk kez sahaya çıkan Efşan Geçgin mükemmele yakın bir futbol oynarken, ileride oynayan Feyyaz Aydil ise kendisine top gelmeyince sahada sadece gezinmeyi tercih etti. Bu sonuçla Sakaryaspor puanını 11’e Manisa Büyükşehir Belediyespor da puanını 12’ye çıkartmış oldu.

—————————————————————————————————

STAD : Manisa 19 Mayıs Stadı

HAKEMLER : Melih Gündoğdu,**Arda Darcan** Hüseyin Kıvanç Durmaz**

MANİSA BBSK  : Cihan Topaloğlu** Semih Durmuş** Cüneyt Turan** Tufan Kelleci– Hakan Çakır* Şemsettin Ender Kılıç** Ahmet Kaan Ergün* ( İlyas Sarı Dk. 79 ), Serhat Cengiz** Kadir Arı* ( Samet Sarı Dk. 81 ) Gökhan Artun,* İsmail Düzgün** ( Tahir Kurt Dk 57 )

TEKNİK DİREKTÖR : Levent Eriş

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz Eraydın** Efşan Geçgin*** Nedim Köseoğlu*Fikret Topaloğlu,** Mustafa Cevahir** Volkan Yılmaz** Tevfik Işık** Adnan Güngör** Mustafa Akgün* ( Sadullah Eraslan Dk. 63 ), Burak Göksel** ( Hacı Ömer Dk.87 ) Feyyaz Aydil*

TEKNİK DİREKTÖR : Deniz Kolgu

—————————————————————————————-

 

MAÇTAN DAKİKALAR :

——————————————–

Dk. 9: Karşılaşmanın ilk köşe vuruşunu Sakaryaspor kullandı. Mustafa’nın kullandığı köşe vuruşunu Manisa BBSK defansı uzaklaştırdı

Dk: 11: Manisa BBSK atağında ceza sahamızda topla buluşan Cüneyt Turan topa istediği vuramadı.

Dk. 27: Manisa BBSK atağında İsmail Düzgün’ün şutunu kaleci Yavuz kontrol etti.

Dk: 32: Sakaryaspor’da kullanılan serbest vuruş sonrası Manisa BBSK defansının uzaklaştırdığı topu Mustafa Akgün ortaladı. Kaleci Cihan Topaloğlu topun sahibi oldu.

Dk. 36: Sakaryaspor’dan Fikret Topaloğlu, Manisa BBSK’lı Tufan’a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dk 37 Tevfik sarı kart gördü

Dk: 42: Manisa BBSK’dan Cüneyt sağ kanattan ceza alanımıza orta yaptı. Adanan Güngör topu taca yolladı.

Dk. 45+1: Hakem Melih Gündoğdu karşılaşmanın ilk yarını bitiren düdüğü çaldı.Maçın ilk yarısı 0-0 Berabere sonuçlandı

İKİNCİ YARI

Dk. 55 Manisa’da Ahmet’in yerine Tahir oyuna girdi

Dk. 60 Gürkan sert vurdu ama kaleci Yavuz için kolay bir top oldu.

Dk. 63 Sakaryaspor’da Mustafa Akgün’nün  yerine Sadullah Eraslan oyuna dahil edildi.

Dk. 79 Manisa’da Ahmet Sakatlanarak oyunu terk etti yerine İlyas Sarı oyuna dahil oldu

Dk. 80 Sadullah sarı kart gördü.

Dk. 81 Kadir Arı’nın yerine Samet sarı oyuna dahil oldu.

Dk. 87 Sakaryaspor’da Burak Göksel’in yerine Hacı Ömer oyuna dahil oldu.

Dk.90 Maçın hakemi 5 Oynanmamış duraklama dakikası oynatmaya başladı.

Dk. 90+5 Maç başladığı gibi golsüz sona erdi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!