MANGALA TURNUVASI BİTTİ

featured

MANGALA TURNUVASI BİTTİ

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sebahattin Zaim Erkek Öğrenci yurdunda düzenlenen Erkekler Mangala Turnuvası sona erdi. Sebahattin Zaim Öğrenci Yurdunda düzenlenen Erkekler Mangala Turnuvası nefesleri kesti. 28 Öğrencinin katıldığı turnuvada ,  gençler tatilin keyfini çıkarttı.  Öğrenci ve personelin katıldığı Turnuva sonunda  Oğuz Önel Şampiyon, Coşkun Kütük 2., Ahmet Farah ise 3. Oldu.

ÇELİKEL DESTEĞİ

:Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Türk Zeka ve Strateji Oyunu olan Mangala , iki kişi ile 48 taşla , 4 Ana temel kuralla oynanıyor.  Mangala Turnuvası ile yurtlarda başlattığımız spor faaliyetlerimiz, Atıcılık, Masa Tenisi ve voleybol müsabakaları ile devam ediyor. “ dedi.

GELECEK GENÇLERDE

Çelikel ; Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin , spor yapması bizleri mutlu ediyor. Spor salonlarımızı ve faaliyette olan branşlarımızı değerlendiren gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!