MALTEPESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

MALTEPESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Ligde perde Cumartesi günü oynanacak olan 34. hafta müsabakaları ile son bulacak. Ekibimiz Sakaryaspor da Cumartesi günü sahasında Maltepespor’u ağırlayarak, 3. Lig serüvenine noktayı koyup play-off’lar için gün sayacak.

İZİNLER KALKTI

Temsilcimiz Sakaryaspor, Spor Toto 3. Ligin son haftasında Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Maltepespor müsabakasının hazırlıklarına Rüstemler tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. . Yeşil-siyahlılar ligin son maçında Maltepespor’u devirerek play-off’lar öncesi moral bulup camiasını da rahatlatmanın hedefi içerisinde olacak. Yeşil-siyahlı temsilcimiz Cumartesi günü oynayacağı Maltepespor müsabakası ile birlikte kendini play-off müsabakalarına hazırlayacak. Teknik Direktör Osman Özdemir, takıma play-off sonlanana kadar izin vermeyecek. 13-14 Mayıs’ta oynanacak final müsabakalarına kadar çalışacak olan yeşil-siyahlılar, 2. Lige yükselip rahat bir tatil yapmak istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!