MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

featured

Hendek Belediyesi dev bir spor organizasyonuna imza atarak, ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvasını’ başlatıyor. Başvuruların Pazartesi günü başlayacağı duyurulurken, tüm detaylar tek tek açıklandı. Başkan Turgut Babaoğlu turnuvayla birlikte keşfedilmemiş yetenekli gençleri futbol alt yapısına kazandırmayı ve mahalleler arası kaynaşmayı amaçladıklarını söyledi.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİNDE

Sporun her alanında farkını ortaya koyan Hendek Belediyesi tarafından, ‘Mahalleler arası Futbol Turnuvası’ başlıyor. Hendek Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Muhtarlar işbirliğinde düzenlenecek olan turnuva için hazırlıklar başlarken, detaylar açıklandı.  Turnuvaya U14 kategorisinde 2008-2009 ve 2010 doğumlular ile U11 kategorisinde 2011 ve 2012 doğumlu sporcular katılabilecek.

13 HAZİRAN-1 TEMMUZ BAŞVURU TARİHİ

Turnuva için başvurular 13 Haziran Pazartesi başlayacak ve 1 Temmuz Cuma günü saat 16.00’da sona erecek.  Turnuvaya katılmak isteyenler başvurularını mahalle muhtarlıklarına yapacaklar. Başvuruların ardından her mahallenin muhtarları topladıkları evrakları Hendek Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edecek. 1 Temmuz sonrasında yapılacak olan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Başvuruların tamamlanmasının ardından Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı salonunda (Nikah salonu) 4 Temmuz Pazartesi kura çekimi yapılacak. Kura çekiminin ardından belirlenecek fikstür 7 Temmuz Perşembe günü ilgili muhtarlık ve takımlara bildirilecek.

İLK MAÇ 18 TEMMUZ’DA

Fikstürlerin belli olmasının ardından ilk maç 18 Temmuz Pazartesi oynanacak. Mücadeleler Sentetik sahada oynanacak, Yarı final ve final maçları ise Atatürk Stadyumunda yapılacak. Büyük heyecan kasırgasına sahne olması beklenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında katılım için ise evrakların hazırlanması uyarısı yapıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU: YETENEKLER KEŞFEDİLECEK

Mahalleler arası futbol turnuvasının önemine değinen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Arzu ettiğimiz etkinliklerden birine daha imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Mahallelerimiz arasında düzenlenecek bu turnuva için hazırlık aşamasında gelen olumlu tepkiler bizleri çok sevindirdi. Burada asıl amaç mahallelerimizde keşfedilmemiş yetenekli gençlerimizi, keşfetmek, kendilerini göstermelerini sağlayacak ortamlar yaratmak. Ayrıca mahalleler arası kaynaşmayı sağlayacak turnuvanın başlamasıyla birlikte Hendek gençliğinin sahada neler yapabileceğini hep birlikte izleyeceğiz. Güzel bir organizasyon olacağından eminiz. Şimdiden hayırlı olsun. Takım olarak ta, izleyici olarak ta yoğun katılım bekliyoruz” dedi.

Başvuru tarihi                    : 13 Haziran Pazartesi

Son başvuru tarihi           : 1 Temmuz Cuma Saat 16.00

Başvuru yeri                      : Mahalle Muhtarlıkları

Kura çekimi                        : 4 Temmuz Pazartesi Saat 16:00 (Nikah Salonu)

İlk maç  tarihi/yeri           : 18 Temmuz Pazartesi (Sentetik Saha)

Turnuvaya Katılım İçin Gerekli Evraklar: Onaylı İkametgâh Belgesi veya Mahalle Muhtarlığı tarafından oyuncuların adı, soyadı, T.C. kimlik numarasının olduğu ve mahallesinde ikamet ettiğine dair imzalı ve mühürlü yazı, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Oyuncuların Veli ve Vasileri tarafından imzalanmış olan muvafakatname ve Taahhütname, Resimli Takım Kadro Listesi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!