MAÇ SONRASI TAŞLADILAR

featured

ASTRA GROUP BÜYÜKŞEHİR BASKET İŞİ UZATTI 80-76

Astra Group Büyükşehir Belediyespor, final grubunda ilk mağlubiyetini aldı. Bursaspor’a 80-76 yenilen yeşil-siyahlı temsilcimiz Süper Lig yolunu bir maç daha uzattı.

 

Astra Group Büyükşehir Belediyespor, final grubu dördüncü maçında Bursaspor Durmazlar ile karşı karşıya geldi. Final Grubu’nda 3’te 3 yaparak Bursaspor’un karşısına çıkan devler bu kez istediği sonucu alamadı. Maça istediği gibi bir başlangıç yapamayan yeşil-siyahlı devler, ilk çeyreği 19-17 geride tamamladı. İkinci çeyreğe de kötü başlayan Büyükşehir sadece 12 sayı üretebildi ve ilk yarıda soyunma odasına 43-29’luk skorla mağlup girdi.

 

İkinci yarıda oyuna biraz daha denge getiren Büyükşehir üçüncü çeyreği de 9 sayı farkla geride tamamladı. Maçın son çeyreği büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son 5 dakikada öne geçme şansıda bulan Büyükşehir Basket, skor avantajını koruyamadı ve parkeden 80-76 mağlup ayrıldı. Final grubunda ilk yenilgisini alan temsilcimiz şampiyonluk şansını son iki maça bıraktı. Temsilcimizde Hakan Yapar 19 sayı ile takımın en skorer ismi olurken Calvin Harris ise 14 sayı kaydetti.

ACIBADEM MAÇINA BIRAKTIK

Büyükşehir Basket, Final Grubu’nda beşinci maçında 31 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak. Maç temsilcimizin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Büyükşehir bu maçı kazanması halinde adını Süper Lig’e yazdıracak. Büyükşehir Basket Acıbadem’i deplasmanda mağlup etmişti.

—————————————————————————————————————————

MAÇ SONRASI TAŞLADILAR

Maç sonrası oyuncuların eşleri, idareciler ve bir grup taraftarı taşıyan otobüs Bursalı taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Otobüsün camlarının kırıldığı saldırıda iki taraftar yaralandı. Büyükşehir Belediyespor’un sosyal medya hesabından yaşanan olayla ilgili şu açıklama yapıldı:  “Oyuncu eşlerinin, idareci eşlerinin ve bir kısım taraftarımızın bulunduğu otobüs, maç çıkışı Bursa emniyetinin almış olduğu olağanüstü tedbirlere rağmen, Bursasporlu taraftarlarca taşlanmıştır. Vücutlarına isabet eden cisimle iki taraftarımız yaralanmıştır.  Sporun dostluk ve kardeşlik duygularını taşıdığını unutanlar tarafından yapılan bu çirkin saldırıyı yapanları kınıyoruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!