Ligte ve Fair- Playda iddialıyız

featured

Hendek Dereköyspor Başkanı Ziya Sarı yeni sezon için olumlu konuştu ve ekledi

 Ligte ve Fair- Playda iddialıyız

İddia iki kolda

Birinci amatörde bu sezon oldukça iddialı olarak çalıştıklarını belirten Hendek Dereköyspor kulübü başkanı Ziya Sarı “ Lig’te iddialıyız, ancak  Fair- Play konusunda daha fazla iddialıyız. “dedi.

Çalışmalar olumlu

Hendek Dereköyspor olarak önceki sezonlarda ya orta sıra yada alt sıralarda mücadele verildiğini belirten başkan Ziya Sarı “ Bu sezon büyüklerimizin teşviki ile genç bir yönetim olarak göreve geldik. Şimdiye kadar kulübümüzü yönetmiş tüm Başkan ve yöneticilere teşekkür ederim. İşimiz zor ancak olumlu çalışmalar ile zoru başaracağız” şeklinde konuşuyor.

Destekler memnun ediyor

Başkan Ziya Sarı Hendek Dereköyspor kulübü olarak her zaman desteklere ihtiyaçları olduklarınıda vurguluyor ve bu konuda şöyle konuşuyor, “ Büyük başarıların el birliği ile geldiğinin farkındayız, bizler her türlü desteği bekliyoruz, Hendekli iş adamlarımızdan Koç Kardeşler doğrama sistemleri  ve dekorasyon firması sahibi Necmettin Koç dostumuzdan gördüğümüz destekler için teşekkür ediyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!