Lig sonuncusuna mağlubiyet kabul edilemez

featured

Lig sonuncusuna mağlubiyet kabul edilemez

Yeni Sakaryaspor Stadyumu’nun devrini içeren maddenin görüşüldüğü sırada konuşan Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’un mağlubiyetine çok kızgınım. Lig sonuncusuna yenilmişler. Bu iş güzel olsun diye bizim ensemizde boza pişiyor. Adamlar orada lig sonuncusuna yeniliyor. Lig sonuncusu karşısında alınan mağlubiyet kabul edilemez” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda önemli bir gündem maddesi de karara bağlandı. Oturumda görüşülen 61. madde kapsamında Sakaryaspor’un yeni stadyumunun Büyükşehir Belediyesi’ne devri meclis üyelerinin oy birliğiyle gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Encümenine stadyumun 1 yıllığına kiralanması, işletilmesi, üçüncü kişilere kiralanması, protokol yapması için yetki verildi.

 

Sakaryaspor’a kızgınım

  1. maddenin oylandığı sırada açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni Sakaryaspor Stadyumu eskilerine benzemiyor. Gerçekten çok yüksek işletme maliyetleri var. 1 yıllık süre içerisinde maliyetine bakacağız. Aslında Sakaryaspor’un mağlubiyetine de çok kızgınım. Lig sonuncusuna yenilmişler. Bu iş güzel olsun diye bizim ensemizde boza pişiyor. Adamlar orada lig sonuncusuna yeniliyor. Lig sonuncusu karşısında alınan mağlubiyet kabul edilemez” dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!