LİDER BİTİRMEK İSTİYORUZ

featured

Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin “Yönetim, taraftar ve basının bizimle birliktehareket etmesiyle güzel bir sinerji oluştu. Ancak lig bitmedi ve daha çok çalışmalıyız” dedi.

BİRLİKTELİK

Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. 10 haftalık süreci değerlendiren Ertekin, “Ben geldiğim gün söylemiştim, hem yönetim, hem taraftar hem de basının bizimle birlikte hareket etmesiyle oluşan sinerji bu tablonun ortaya çıkmasını sağladı. Sihirli değnek olayının aslı hep beraber oluşturulacak sinerjiydi ve bunu başardık. Diğer açıdan bakarsak teknik açıdan yaptığımız 3-5 değişikliğin de bunda etkisi olmuştur. Oyuncularımız da bizim oyun planımıza uydular. Şuan ki tabloya gelmek kolay olmadı, biz birçok zorluğu aşarak buraya geldik. Bundan sonra da aynı sinerji içinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Benim arzum bugün ligin bitmiş olmasıdır ancak lig henüz bitmedi ve bundan sonra da aynı heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

TRANSFER

Devre arası transferi konusunda konuşan Ertekin, “Önümüzde oynamadığımız ilk yarıda 3 maç daha kaldı” diyerek ligin devam ettiğini vurgulayan Ertekin; “Biz şöyle yapacağız, böyle transferler yapacağız dersek yalan olur. Kulübümüzün şartları bellidir. Ne olur ne biter bilemeyiz, önümüzdeki 3 maçı düşünerek ileriye bakacağız. Biz ilk önce pazar günkü maçı ve diğerlerini düşünüyoruz. Daha sonra transferde oyuncu alır mıyız veya içeriden kim gider bilemiyorum. Benim isteğim mutlu oyuncularla birlikte yola devam etmek” ifadelerini kullandı.

ZORLU BİR SÜREÇ

Bundan sonraki maçların daha zor geçeceğini ifade eden İsmail Ertekin, “Önümüzde bundan sonra daha zorlu bir süreç olacak. Karşımıza çıkacak takımlar lidere karşı oynayacağı için oyun planlarını buna göre yapacaktır. Bunlardan biri de bu hafta evimizde konuk edeceğimiz Kastamonuspor maçı olacaktır. Ligde bizimle birlikte hedefi olan birkaç takım daha var ve bunlardan biri de Kastamonuspor. Biz bu maçı kazanarak hem yolumuza devam etmek hem de bu yolda en büyük rakiplerimizden birini aşağı çekmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftarın artık tribünleri doldurmasını isteyen Ertekin, “Ben geçen sene rakip olarak geldiğimde buradaki tribünler tamamen doluydu ve bu da bizim oyunumuzu etkilemişti. Ben şimdi diyorum ki artık bir yola girdik ve tribünlerin tamamen dolması lazım, doldurursak ancak bir yere varabiliriz. Ben tüm Sakaryalıları maça hem bekliyorum. Hem statta güzel bir hava oluşsun hem de kazandığımız takdirde bu sevinci birlikte yaşayalım. Özlem ve ihtirasla bütün tribünlerin dolmasını bekliyoruz” dedi.

DAHA İYİ OLMALIYIZ

Son haftalarda oynanan oyunda bir performans artışı olduğunu dile getiren İsmail Ertekin sözlerini şöyle tamamladı: “Buraya kadar tüm oyunlarımızda süper oynayarak kazandık diyemeyiz. Ancak son haftalarda güzel oynadığımızı düşünüyorum. Daha iyi olabilir miyiz derseniz tabi ki daha iyi olabiliriz ve bunun için çok çalışıyoruz. Bizim şuan ki tek düşüncemiz ilk yarıda kalan 3 maçı da kazanarak devre arasında yapacağımız hazırlıklarla daha iyi olmak.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!