Lider Akyazı’ya takıldı

featured

Lider Akyazı’ya takıldı

Birinci Amatör Küme C Grubu’nun namağlup lideri Kocaali Sahilspor ligin dokuzuncu haftasında sahasında Akyazıgücüspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadele her iki yarıda atılan gollerle 1-1-‘lik eşitlikle sonuçlandı.

Yüksek tempo

Birinci Amatör Küme C Grubu 9. Haftasında lider Kocaali Sahilspor ve üst sırları hedefleyen Akyazıgücüspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın yüksek tempolu geçen ilk yarısında konuk ekibin antrenörü Ömer İkinci 32. Dakikada maçın hakemi Harun Pekyürek tarafından tribüne gönderildi. 41’de Akyazıgücü ceza sahası içerisindeki karambolü iyi değerlendiren Umut Kocaali Sahilspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Sahil liderliği korudu

Maçın ikinci yarısında ise oyun üstünlüğü her iki tarafa da gidip geldi. İkinci yarının ilk bölümünde oyuna daha hakim olan konuk ekip 59. dakikada Emre ile eşitliği sağladı. Maçın son bölümlerinde Kocaali Sahilspor üstünlük sayısı için çokça pozisyon üretmesine rağmen sonuç alamadı. Müsabaka 1-1’lik eşitlikle noktalandı. Alınan beraberliğin ardından 20 puana yükselen Sahilspor liderliğini korurken 12 puana yükselen Akyazıgücü spor play-off iddiasını sürdürdü.

 

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Harun Pekyürek*** Şuayip Bayhan Yeşil*** Anıl Mavi***

Kocaali Sahilspor: Yunus** Y. Emre** Yalçın** Ensar** Battal** Selman** (Semih*) İsa** Kıral** Enes** Abdülaziz** Umut*** (Alican*)

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Akyazıgücü: Ö. Faruk*** Ogün** Barış** Burak** H. Ali** Ferman** M. Can** M. Ali** Yusuf** Emre*** Oğuzhan**

Antrenör: Ömer İkinci

Goller: Dk. 41 Umut (Kocaali Sahilspor), Dk.59 Emre (Akyazıgücüspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!