Lider acımadı:2-1

featured

Lider acımadı:2-1

Birinci Amatör takımlarımızdan Karasu Aziziyespor, Pazar günü Karasu şehir stadında grubun iddialı ekiplerinden Geyvespor’u ağırladı. Karşılaşmayı temsilcimiz Soner ve Tolgahan’ın attığı gollerle 2-1 kazandı.

Soner attı

Birinci Amatör Yeşil Grup ekiplerinden temsilcimiz Karasu Aziziyespor, sezonun 9’uncu haftasında lig ikincisi Geyvespor’u ağırladı. İstanbul Beşiktaş’ta emniyet güçlerine karşı yapılan saldırıyı kınamak için oyuncular maçın ilk 30 saniyesinde durarak, protestoda bulundu. Maçın başlamasıyla birlikte Soner’le pozisyon yakalayan ancak bunu değerlendiremeyen temsilcimiz Azizyespor, gol arayışını sürdürdü. Aradığı golü ise ilk yarının son saniyelerinde Soner’in ayağından gelen golle, soyunma odasına 1-0 galip girdi.

Mücadele hat safhada

İkinci yarıya misafir takım daha hızlı başladı ve serbest vuruştan ceza sahasına gönderilen topun karambole uğramasıyla Geyvesporlu Aras topu ağlara gönderdi. Bu golün ardından tın tınlar galibiyet golü için tekrardan rakip kaleye yüklendi. Geyvespor ise bulduğu kontra ataklar ile kalemizde tehlikeler yarattı. Ancak Aziziyespor’un daha tecrübeli oyunculara sahip olmasından 64’üncü dakikada sahneye çıkan Tolgahan, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.  Karşılıklı atakların olduğu mücadelede iki tarafta birbirlerine üstünlük sağlayamazken, sahadan temsilcimiz 2-1 galip ayrıldı. Bu skorla temsilcimiz liderliğini pekiştirdi .

Düğün hatırası

Maçın en ilginç olayı ise Aziziyespor’lu oyuncu Muhammet Salihoğlu’nun düğünden önce sahaya gelip, gelinle beraber arkadaşlarına başarılar dilemesiydi. Sahadan ayrılmadan, hakemden kırmızı kartı isteyen gelin hanım, damat beye saha kenarını gösterip, herkesin yüzünü güldürdü. Futbolcularla beraber hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen çiftimiz, akşamki düğünlerine de futbolcu arkadaşlarını davet etti.

 

Saha: Karasu

Hakemler: Mehmet Akıncık, Oğuzhan Yiğitkarpuz, Engin Bıçak

Karasu Aziziye: Ahmet***, Veysel***, Ergün**(Gökhan**), Oğuz***, Hüseyin***, Enes***, Tolgahan**, Lütfü**, Sone***, Semih***, Bayram***

Antrenör: Ersin Türker

Geyvespor: Coşkun*, Atanur**, Yunus***, Muhammet***, Aras**, Beytullah**, Yusuf**(Fatih*), Ömer Faruk*(İrfan), Taha**, Y. Emre**, Emre Arıcan**

Antrenör: Fikret Aydın

Goller: Dk. 45 Soner, Dk. 64 Tolgahan (K. Aziziyespor), Dk. 47 Aras (Geyvespor)

dsc_0048 gelin-1 gelin-2 geyve

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!