Levent’ten boş döndük:3-1

featured

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 10. hafta mücadelesi için İstanbul temsilcisi Leventspor’a konuk olan Kocaalispor karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Levent Can’landı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile orta sıralara gerileyen Kocaalispor 10. hafta mücadelesi için İstanbul temsilcisi Leventspor’a konuk oldu. Beşiktaş Çilekli Sahası’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1’lik skorla kazandı.

Karşılaşmanın hayli çekişmeli geçen ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçildi. İlk yarının son dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Can Levenspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile noktalandı.

Skoru koruyamadı

İkinci yarıya hızlı başlayan Kocaalispor aradığı golü penaltıdan buldu. Leventspor ceza sahası içerisine yapılan orta sonrası Hakan’ın düşürüldü. Hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Caner skoru eşitledi. 62. Dakikada Kocaalispor ceza sahasına gelen topa ters vuruş yapan Abdulkadir topu kendi filelerine gönderdi. Leventspor yeniden öne geçti. 69’da ceza sahası ön çizgisinden kullanılan serbest vuruşu topu kaleci Harun’un uzak köşesine gönderen Serkan Levenspor’u 3-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Zorlu maçlar

Alınan mağlubiyetle son 6 maçta 15 puan kaybeden Kocaalispor 13 puanda kaldı. Grupta 9. Sıraya kadar gerileyen mavi beyazlı ekip ilk yarının son maçlarında zorlu ekiplere karşı ter dökecek. İç sahada Ereğlispor ve Vefaspor ile karşılaşacak olan Kocaalispor deplasmanda ise Beyköy Belediyespor karşısında puan arayacak. Mavi beyazlı ekip bu maçlardan puan çıkarıp yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Stat: Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası

Hakemler: Aytaç Coşar*** Ahmet Ercan*** Mehmet Sepetci***

Leventspor: Onur***, Okan***, Fuat***, İskender***, Serkan***, Burak**(Dk.88 Mesut*), Sinan**(Dk.56 Ramazan*), Murat***, Can***, Muhammet***(Dk.80 Erdem*), Okan**

Antrenör: Kenan Serdar Gücüyener

Kocaalispor: Harun**, Hakan**, Furkan*(Dk.64 Berkay*), Abdulkadir*, Mustafa**, Caner**, Muhammed**, Burak*, Semih**(Dk.87 Muhammed Haris*), Onur**, Kemal**(Dk.75 Furkan*)

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk.45 Can (Pen.), Dk.61 Abdulkadir (K. K.), Dk.69 Serkan (Leventspor) Dk.54 Caner (Pen.) (Kocaalispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!