KYK Öğrencileri Parkede

featured

KYK Öğrencileri Parkede

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile KYK İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri spor faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yurtta kalan öğrencileri spora teşvik etmek ve daha çok öğrenciye spor yapmak için düzenlenen spor faaliyetlerinde heyecan dorukta. Daha önce Voleybol turnuvasında biraraya gelen KYK Sebahattin Zaim Öğrenci Yurdu öğrencileri, bu kez de Basketbol turnuvasında başarı aradılar.

Turnuvaya Çayhouse, Sadrazamın Sol Turnikesi , Bogdanovic Team, Kırmızı Şeytanlar ve Unstoppable takımları katıldı.  Önceki akşam Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen 3×3 salon basketbol turnuvası müsabakaları son derece zevkli ve çekişmeli  geçti.

Müsabakaların ardından başarılı olan takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, KYK İl Müdürü Arif Özsoy, GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, KYK Sebahattin Zaim Öğrenci Yurdu Yurt Müdürü Paşa Odabaş takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, spor faaliyetlerine katılan öğrencilere teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!