Kuzeyden son çıkış

featured

Kuzeyden son çıkış

Yönetimi ile birlikte

Sakaryaspor başkan adayı Yılmaz Kuzey kongre öncesi son gövde gösterisini yönetim kurulu adayları ile birlikte yemekli toplantıda yaptı.

Basın açıklaması yaptı

Çark kesiminde Kabapçı Bey lokantasında yönetim kurulu ile birlikte yemek yiyen ve aynı anda basın açıklaması yapan Yılmaz Kuzey “ Sakaryaspor yönetimini bizim heyetimizden daha iyi yapacak ekip yok, biz hepimiz spor ve özellikle futboldan gelmiş kişileriz.” Dedi.

Toçoğlu manen başımızda

Yönetime geldikleri gibi önce hoca ve transfer konularını halledeceklerini belirten Yılmaz Kuzey “ Zeki Toçoğlu başkanımızın manevi desteklerini arkamıza alarak her işin üstesinden geleceğiz. Mali sorunumuz yok, yönetim kurulu kadromda bu işi bilen arkadaşlarım var. Ne kadar ağır yükün altına gireceğimizi biliyoruz ve ona göre hazırlandık.” dedi.

Biz Kazanacağız

Yılmaz Kuzey açıklamalarından sonra soruları cevapladı ve bir soru üzerine “ Seçimleri kazanacağız” dedi. Kuzey “ Derdimizi ve yapacaklarımızı iyi anlattığımızı biliyoruz. Telefonumda şimdiden Sakaryaspora gelmek isteyen ismi ön plana çıkmış futbolcuların mesajları var.  Bizim dönemimizde futbolcu arayan değil, futbolcuların gelmek için can atacağı bir Sakaryaspor olacak” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!