KUZEY İSTEMEDİ

featured

KUZEY İSTEMEDİ

iyisiyle kötüsüyle play-off maçları sona erdi. Gönül isterdi ki üç kuzey takımından ikisi Bal ligine yükselsin ama play-off gurubunun son maçlarında benim kanaatimce kuzey takımları kendilerine yakışmayan bir tavır içinde ligi tamamladılar elbet bu benim düşüncem amma hep demez miyiz spor kardeşliktir diye işte bu kardeşlik ve dostluk yapılamadı

22 Nisan Cumartesi günü Karasu sentetik sahada K.Güvenspor ile Adapazarıspor oynadı seyretmedim amma tabiri caiz ise kulağımız hep orada idi Kocaali’de ise  iki komşu İlçe takımları oynuyordu elbet Kocaalispor Karasuspor’u yenmiş olsaydı baraj maçını kendisi oynayacak idi ama son dakikalarda alınan haber maalesef sayın Cumhur başkanımızın dediği gibi atı alan Üsküdar’ı geçmiş oluverdi yani olan olmuş olmasını beceremeyenler  arkasına bakarak gelecek sezonun planlarını yapmak için şimdiden hazırlıklarını yönetim bazında yapıyorlardır umarım önümüzdeki  sezon  aynı hataya düşmezler.

Adapazarıspor play-off gurubundan direk ilk sırayı alarak Bal ligine yükseldi.  Tebrikler ciddi bir şekilde kurumsallaşmış bir kulüp,  geçmiş sezonlarda kıl payı üçüncü lige yükselmeyi kaçırmışlar idi.  gerçi işin doğrusuna gelince bu bal ligi Karasuspor’a yakışırdı direk olarak gurupta oynanan 10 maçta Adapazarıspor ile Karasuspor arasında oynanan iki maçta da galibiyet alan Karasuspor idi ama son maçlarda futbol oyununda umarım masa üstü oyunlar olmamıştır.  Olduysa yazıklar olsun derim çünkü hiç tasvip etmediğim olaylar umarım diyorum sadece başka bir şey demiyorum.

Gelelim Kocaalispor ile Karasuspor maçına galibiyeti daha çok arzulayan ve isteyen hatta ihtiyacı olan taraf Karasuspor idi doksan dakika boyunca golcüsü İsak kanat oyuncuları Hakan Burak mutlak surette arayış içinde sağlı sollu bindirmeler yaptılar sakat sakat oynayan Mert’in çabaları yetmedi galibiyete elbet Kocaalispor da galibiyet için oynadılar en azından Serdivanspor ile baraj maçı oynamak için kaçırdıkları goller de oldu şunu belirtmeden geçemeyeceğim Karasuspor defansı  Şampiyonluk yemini etmişçesine geçit vermediler Kocaalispor’a ne diyelim  ayni şekilde kocaalispor’da gecit vermeyince üç kuzey takımının içinden adapazarispor bal ligine çıktı.

Kuzey takımları simdi oturup Karadeniz’in sahilinde cay içsinler. Tek tesellimiz Karasuspor’un serdivansporla baraj maçı oynayacak olması karasuspor gönülden başarılar diliyorum 27 Nisan Perşembe günü baraj maçı için.

Bir dahaki yazımda bu kulüplerin ilçelerine getirdiği maddi külfetten bahsedip ilçelere getirisi ve götürüsü hakkında sizlere birkaç konuda yazacağım. kalın sağlıcakla

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!