Kuzey Futbol Turnuvası 30 Haziran Perşembe 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası  30 Haziran Perşembe 2016 Maçları

Veteranlar Şampiyonu, AS İnşaat Kuyumculluspor oldu. 6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası finalini ise KARSAŞ Karasu Gençlik ile Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale takımları oynayacak. Turnuva finali, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’da Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda oynanacak. Final maçını, plaj futbolunun tanınmış sunucusu Oktay Sarı yapacak. Final maçına sürpriz isimlerin davet edildiği ve başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere Sakarya protokolünün de davetli olarak katılacağı öğrenildi.

AS İnşaat Kuyumculluspor 4-1 Furkan İnşaat

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası Veteranlar Grubu final maçında, finale yakışır bir mücadele ile AS İnşaat Kuyumculluspor rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Hakan Aydın, adeta kalede devleşti ve galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda oynanan veteranlar final maçında şampiyonluk mücadelesi veren AS İnşaat Kuyumculluspor ve Furkan İnşaat, finale yakışan bir futbol ortaya koydu. İki takımın da karşılıklı atakları sonucu ortaya konan futbol, tribünleri dolduran futbol severlerden tam not aldı. AS İnşaat Kuyumculluspor, Birol Yavuz (2), Deniz Yılmaz (1) ve Muhammet İskender (1) ile bulduğu goller sonucu rakibine üstünlük sağladı ve 6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası Veteranlar Grubu şampiyonu oldu. Furkan İnşaat’ın tek golü ise Yahya Celep’ten geldi. Finalde turnuvaya veda eden Furkan İnşaat, taraftarlardan büyük alkış aldı. Veteranlar gol kralı ise 6 golle Furkan İnşaat takımından Yahya Celep oldu.

KARSAŞ Karasu Gençlik 3-1 Akkum Gençlik

Kuzey Futbol Turnuvası’nda final mücadelesi veren turnuvanın iki ‘gençlik’ takımının mücadelesi maçı izleyen çok sayıda taraftardan büyük alkış aldı. İki takım da sahaya taraftarlarının desteği altında çıkarak adeta birer kişi fazla oynadı.

Kuyumcullu Kuzey Sahası, gecenin ikinci maçında yarı final maçlarının ilkine sahne oldu. KARSAŞ Karasu Gençlik, rakibini Hacı Bilal Yıldırım (1), Oğuz Alkan (1) ve Batuhan Salman (1)’ın golleri ile 3-1 mağlup ederek finale adını yazdıran ilk takım oldu. Can Çakmak’ın tek golü, Akkum Gençlik’i finale taşımaya yetmeyince, Akkum ekibi alkışlar eşliğinde turnuvaya veda etti. İki coşkulu taraftarın yoğun baskısı ve desteği, futbolcuları ateşlerken, yakılan meşaleler ile ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi. KARSAŞ Gençlik, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’da Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale maçını beklemeye başladı.

Ataç İnşaat 0-3 Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale

Final bileti almak için Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda başarılı bir futbol ortaya koyan iki takımın mücadelesi, Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!