Kuzey Futbol Turnuvası 24 Haziran Cuma 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 24 Haziran Cuma 2016 Maçları

Topaloğlu Yapı Kültür 3-2 Kocaali Son Çare

Kuzey Ramazan Turnuvası eleme maçları başladı. İlk eleme maçının galibi, kıyasıya bir çekişmenin ardından Topaloğlu Yapı Kültür oldu. Kocaali Son Çare, turnuvaya veda etti.

Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda heyecan artarak devam ediyor. Takımların kozlarını paylaşacağı eleminasyon usulü oynanan maçlar, futbol severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Eleme maçlarının ilki, tam bir futbol şölenine sahne oldu. Topaloğlu Yapı Kültür ile Kocaali Son Çare’nin çekişmeli mücadelesinde gülen taraf Topaloğlu ekibi oldu. Rakibini Fatih Yılmaz (2) ve Özkan Sahip’in (1) golleri ile yenmeyi başaran Topaloğlu Yapı Kültür, çeyrek finale adını yazdıran ilk takım oldu. Serhat Tunca (1) ve Hüseyin Balta (1) ile iki gol bulan Kocaali Son Çare ise, turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. Topaloğlu Yapı Kültür, çeyrek finalin ilk maçında 28 Haziran Salı günü saat 22:30’da KARSAŞ Karasu Gençlik ile yarı final için mücadele edecek.

KARSAŞ Karasu Gençlik 9-0 DMF Güler Yıkama

Cuma günü oynanan ele maçlarının ikincisinde, turnuvanın iddialı takımlarından KARSAŞ Karasu Gençlik ile DMF Güler Yıkama mücadele etti. İki takımın karşılaşmasında KARSAŞ maça ağırlığını koydu ve skoru da bu orantıda lehine sonuçlandırdı.

Maçın ilk dakikalarından beri baskın oynayan KARSAŞ Karasu Gençlik, Mustafa Basmacı (3), N.Batuhan Salman (3), Oğuz Alkan (1), Berkhan Kartal (1) ve Hacı Bilal Yıldırım’ın (1) golleri ile DMF Güler Yıkama’yı 9-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdıran ikinci takım oldu. Farklı bir şekilde mağlup olan DMF Güler Yıkama ise, turnuvaya veda etti. KARSAŞ Karasu Gençlik, çeyrek finalin ilk maçında 28 Haziran Salı günü saat 22:30’da Topaloğlu Yapı Kültür ile yarı final için mücadele edecek.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!