Kuzey Futbol Turnuvası 23 Haziran Perşembe 2016 Maçları

featured

.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 23 Haziran Perşembe 2016 Maçları

İstikbal Karasu 0-5 Kocaali Son Çare

Kuzey Turnuvası grup maçlarında beklenen gecenin ilk maçında D Grubu temsilcileri karşı karşıya geldi. Gruptan yükselme mücadelesi veren iki takımdan, istediğini alan taraf Kocaali Son Çare oldu.

Son çare’ olarak çıktığı maçtan, üç puanla ayrılmayı başaran Kocaali Son Çare, averaj farkıyla grupta ikinci sırada yer almasına rağmen, turnuva kuralı gereği ikili averajı sebebiyle gruptan üçüncü olarak çıktı. Kocaali Son Çare’nin gollerini Albay Muzaffer (2), Muhammed (1), Hüseyin (1) ve Serhat (1) kaydetti. Kocaali Son Çare bu skorla ikinci sırada yer aldı. Fakat sırasını, ikili averaj göz önünde bulundurularak 6-5 yenildiği Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale’ye vermek zorunda kaldı ve gruptan en iyi üçüncülük sıralamasına girerek elemelere yükselme hakkı kazandı. İstikbal Karasu ise, 3 puanla son sırada yer aldı ve turnuvaya veda etti.

Nil Mobilya

Nil Mobilya 1-1 Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale

D Grubu’nda liderliğe oynayan iki takımın mücadelesi, gecenin en güzel maçına sahne oldu. Karşılıklı atakların ardı arkası kesilmedi ve kaçan gollerin de sayısı tutulamadı. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

İki takımın da üstün bir performans ile mücadele ettiği maçtan, galibiyet sesi çıkmadı ve iki takım da birer puana razı oldu. Aytaç Erdem’in golü ile skora imza atan Nil Mobilya gruptan 5 puan ile lider olarak çıktı. Kadir Ordukaya ile gol bulan Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale ise 4 puanla averaj sebebiyle üçüncü sırada yer aldı. Fakat turnuva gereği, ikili averaj avantajı ile üstünde yer alan Kocaali Son Çare’yi yendiği için gruptan ikinci olarak çıkmaya hak kazandı. Beraberlik alan iki takım da gruptan çıkarak, eleme maçlarını oynamaya hak kazanmış oldu.

Eleme Maçları Fikstürü Şöyle:

6.GELENEKSEL KUZEY FUTBOL TURNUVASI ELEME MAÇLARI

24 HAZİRAN CUMA
22:30 – Topaloğlu Yapı – Kocaali Son Çare
23:30 – KARSAŞ Karasu Gençlik – DMF Güler Yıkama

25 HAZİRAN CUMARTESİ

22:30 – Karadeniz Efsane – Akkum Gençlik
23:30 – Nil Mobilya – Kotanspor

26 HAZİRAN PAZAR

22:30 – Ataç İnşaat – Karalar
23:30 – A İnşaat Dülger Pans. – Mert İnşaat

27 HAZİRAN PAZARTESİ
22:00 – Kotanoğlu İnşaat – Lahna Cedid
23:00 – Arzum Yufka – Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!