Kuzey Futbol Turnuvası 21 Haziran Salı 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası  21 Haziran Salı 2016 Maçları

Lahna Cedid

Kuyumcullu Gençlik 3-2 Lahna Cedid

Kuzey Turnuvası’nda gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen B Grubu temsilcileri Kuyumcullu Gençlik ve Lahna Cedid, eşine zor rastlanır bir karşılaşma ortaya koydu. Maçta gülen taraf Kuyumcullu ekibi oldu.

Grubunda puansız olarak son sırada bulunan Kuyumcullu Gençlik, büyük bir centilmenlik örneği göstererek çıktığı maçın da hakkını verdi. Liderliğe oynayan Lahna Cedid’e beklenmedik bir çalım atan Kuyumcullu ekibi, “ben de varım” dedi ve rakibini 3-2 mağlup ederek büyük alkış aldı. Kuyumcullu ekibinin gollerini Mert (1), Mücahit (1) ve Ünal (1) kaydederken, Lahna Cedid’in golleri Çağlar ve Yusuf’tan geldi. Bu skorla Lahna Cedid, B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak eleme maçları oynamaya hak kazandı. Galip gelmesine rağmen Kuyumcullu Gençlik, averajla son sırada yer aldı ve ikili averajda da kaybederek turnuvadan elenmiş oldu. Kuyumcullu’nun sergilediği futbol ve turnuvaya adeta tırnaklarıyla tutunma çabası herkesin takdirini topladı.

Kotanspor

KARSAŞ Karasu Gençlik 5-3 Kotanspor

Gecenin ikinci maçında B Grubu lideri ile üçüncü takımı karşı karşıya geldi. İki takım da gruptan çıkmak adına sahada üstün bir performans sergiledi. Maçın bitiş düdüğüyle üç puanı hanesine yazdıran takım KARSAŞ ekibi oldu.

Liderliği alt sıraya kaptırmamak için sahaya çıkan KARSAŞ Karasu Gençlik ile, ikinciliği hedefleyen Kotanspor’un mücadelesinden toplam sekiz gol sesi yükseldi. Rakibinin gerisine düşen KARSAŞ, maç sonunda 2 farkla kazanmanın sevincini yaşayarak gruptan lider olarak eleme maçlarına yükseldi. KARSAŞ Karasu Gençlik’in gollerini Muhammet (2), Onur (1), Hacı Bilal (1) ve Oğuz (1) kaydederken, Kotanspor’un golleri Ercan’dan (3) geldi. Kotanspor, bu mağlubiyetle grubu üçüncü sırada tamamladı. Averajla üçüncü olan Kotanspor, ikili averaj avantajıyla birlikte dördüncü olmaktan kurtuldu ve en iyi 3.’lük potasına girerek, diğer grupların maçlarını beklemeye başladı.

Demir Emlak

Demir Emlak 5-2 AS İnşaat Kuyumculluspor

Veteranlar grubunda lider AS İnşaat Kuyumculluspor, Demir Emlak’a boyun eğdi ve üçüncü sıraya indi. Demir Emlak ise, averajla liderliği kaçırdı.

Veteranlar gubunda mücadele eden takımlar, gecenin son maçıyla yer değiştirdi. Lider AS İnşaat Kuyumculluspor, 5-2’lik mağlubiyet alınca, averajla liderliği kaybetti. Demir Emlak’ın gollerini İsmail (1), Beyler (1), Sinan (1) ve Çetin (1) kaydederken, AS İnşaat Kuyumculluspor’un golleri Muhammet (1) ve Haluk’tan (1) geldi. Demir Emlak, bu galibiyetin ardından averajla ikinci olurken, Kuyumcullu ekibi ise averajla üçüncü sıraya indi.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!