Kuzey Futbol Turnuvası 18 Haziran Cumartesi 2016 Maçları

Kuzey Futbol Turnuvası  18 Haziran Cumartesi 2016 Maçları

Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale 6-5 Kocaali Son Çare

D Grubu’nda son iki sırayı paylaşan iki takım, en iyi üçüncüler arasına girmek ve gruptan çıkmak için avantaj elde etmek adına sahaya çıktı. Gol düellosuna sahne olan maçtan galip ayrılan taraf, Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale oldu.

Tam 11 kez ağların havalandığı ve karşılıklı ‘Gol Davası’na dönen maçta üç puanı hanesine yazdıran taraf, Fatih (4), Kadir (1) ve Alptuğ’un (1) golleriyle Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale takımı oldu. Kocaali Son Çare’den Albay Muzaffer (3), Hüseyin (1) ve Ozan’ın (1) golleri galibiyete yetmedi. Sahadan 6-5 galip ayrılan Dağyoncalı Gülaylar Tahtakale, grubunda ilk galibiyeti aldı ve üçüncü sıraya yerleşti. Kocaali Son Çare ise, son sırada yer aldı.

Karasu Vestel Kültür 0-3 Ataç İnşaat

E Grubu’nun sonuncu ve lider takımların maçı oynanamadı. Karasu Vestel Kültür, daha grup maçlarının ikincisinde sahaya çıkmayınca Ataç İnşaat, maçı hükmen 3-0 kazandı.

Grup maçlarının bitmesine iki maç kala turnuvaya havlu atan Karasu Vestel Kültür, E Grubu’nda hükmen de olsa ikinci mağlubiyetini aldı ve son sırada kaldı. Lider Ataç İnşaat ise, ter dökmeden üç puanı hanesine yazdırdı ve grup maçlarında üçte üç yaparak liderliğini korudu. Kendisinden sonra gelen takımın da üç maçını oynamasıyla Ataç ekibi gruptan lider çıkmış oldu.

 

Akkum Gençlik 4-5 Mert İnşaat

E Grubu’nda kıyasıya bir mücadeleye sahne olan ikincilik-üçüncülük kapışmasında istediğini alan taraf Mert İnşaat oldu. Maçtan tam 9 kez gol sesi yükseldi.

Gecenin son maçı da, ilk maçı gibi gol düellosu halinde tamamlandı. Grupta ikinci sırada bulunan Mert İnşaat, galip gelip, gruptan kinci olarak çıkmak isterken, üçüncü sıradaki Akkum Gençlik ise, alacağı bir galibiyetle ikinciliğe yükselmek istiyordu. Karşılıklı atak ve goller sonunda istediğini alan takım 4-5’lik skorla Mert İnşaat oldu. Mert İnşaat’ın golleri Gökhan (4) ve Muhsin’den (1) geldi. Aykut (2), Faruk (1) ve Olgun’un (1) golleri galibiyet getirmeye yetmeyince Akkum Gençlik üçüncü sırada yer aldı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!