Kuzey Futbol Turnuvası 15 Haziran Çarşamba 2016 Maçları

featured

Kuzey Futbol Turnuvası 15 Haziran Çarşamba 2016 Maçları

Demir Emlak

Furkan İnşaat 2-0 Demir Emlak

Turnuvada gecenin ilk maçı, aynı zamanda Veteranlar Grubu’nun da ilk maçına sahne oldu. Turnuvanın veteranlar açılış maçında Furkan İnşaat ile Demir Emlak mücadele etti.

 

Kuzey Turnuvası’nda bu yıl tek grup üzerinden oynanacak olan Veteranlar Grubu’nun ilk maçında gülen taraf Furkan İnşaat oldu. Adeta gençlere taş çıkartan bir performans ile mücadele eden veteranların maçı, izleyenlerden büyük alkış aldı. Maçın son düdüğüyle birlikte üç puan, Furkan İnşaat’ın hanesine yazıldı ve grupta lider oldu. Lider ekibin gollerin ikisi de Yahya’dan geldi.

 

AS İnşaat 2-4 Kotanoğlu İnşaat

A Grubu’nda en iyi üçüncü sıralamasına girme mücadelesine sahne olan gecenin ikinci maçında üç puanı alan taraf 2-4’lük skorla Kotanoğlu İnşaat oldu. Bu skorla AS İnşaat, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

 

En iyi üçüncü olan dört takımın gruptan çıkacağı turnuvada, AS İnşaat ve Kotanoğlu İnşaat sahaya galibiyet parolasıyla çıktı. İki takımın da en iyi üçüncülük mücadelesi için ter döktüğü müsabakada, hedefine ulaşan Kotanoğlu İnşaat oldu. AS İnşaat’ı Selçuk (2), Umut (1) ve Samet’in (1) golleriyle geçen Kotanoğlu, grupta üçüncü sırada yerini aldı. AS İnşaat ise, Onurcan’ın (2) golleri yeterli olmayınca maçtan mağlup ayrıldı ve grupta puansız olarak son sırada yer buldu. Matematiksel olarak şansı bulunan AS İnşaat, bu mağlubiyetle gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

 

Topaloğlu Yapı Kültür 3-2 Güler DMF Yıkama

A Grubu’nun liderlik mücadelesine sahne olan gecenin son maçında, yürekler defalarca ağza gelirken, tribünleri geç saate rağmen dolduran taraftarlar keyif dolu bir mücadele izledi.

Liderlik maçında fileler tam beş kez havalanırken, adeta iki takımın kalecisi maçın yıldızı oldu. Topların defalarca direkten döndüğü maçta, futbol severler keyif dolu bir maça şahitlik etti. Son düdükle beraber liderlik koltuğu Topaloğlu’nda kaldı. Topaloğlu Yapı Kültür, rakibini Fuat (2) ve Burak’ın (1) golleri ile mağlup etti. Güler DMF Yıkama’nın gollerini ise Yavuz (1) ve Yaşar (1) kaydetti. Bu skorla Topaloğlu Yapı Kültür, rakibine üç puan fark attı ve altı puanla lider oldu. Güler DMF Yıkama ise üç puan ile ikinci sırada yer aldı.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!