Kuyumculu isyanda

Kuyumculu isyanda

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için gittiğim Karasu’ya bağlı Kuyumculu Mahallesinde nahoş sözler duydum. Bu sözlerin nahoşluğu, kullananlardan değil.

Kuyumculu Mahallesine gittiğimde yılların spor adamları Rıdvan İskender ve Şevki Şeker ile karşılaştım. Bu iki spor adamının anlattıklarından özet çıkaracak olursak, Mahallelerinde bulunan futbol sahalarının yakın zamanda yapılacak bir ihale ile satılacağından dert yandılar.

“Biz burayı kimseye hiçbir şekilde peşkeş çektirmeyiz” diyen Rıdvan İskender ve Şevki Şeker’i dinledikçe kendi kendime ‘Neler oluyor?’ diye sormadım değil.

İşte İskender ve Şeker ile yaptığım sohbetten bazı detaylar. Yorum sizin; “

Bizim Mahallemiz, Karasu’nun en büyük Mahallelerinden. Yaklaşık üç bin nüfusumuz var. Bizler Mahallemizin takımı Kuyumculuspor olarak, önce kurumsallaşmaya gittik. PTT binası olarak bilinen binamızı kiralayıp restore ederek, kulüp lokalimizi yaptık. Amacımız gençlerimizi hem sporun içine çekmek, hem de gelecek yaşamlarında uyuşturucu veya kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Yönetim olarak kendi aramızda toplanarak bir proje çizdirdik ve Karasu Belediyemizin ilgili birimine verdik. İnşallah bizleri dikkate alırlar da bir an önce çizdirdiğimiz çok amaçlı spor kompleksimizi mahallemize kazandırırlar. Hedef ve doğrultularımız gençlerimiz için”.

Evet Kuyumculu Mahallesinde bunlar yaşanıyor. Karasu Belediyesinin bir an önce gerekeni yapmasını bekliyoruz.

Gelelim Karasuspor’a. Karasuspor’da işler düzlüğe çıkmaya başladı. Başkan Hasan Özkan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama yapınca, Karasu’da faaliyet gösteren iş adamları harekete geçti. Özkan’a ‘yalnız değilsin’ mesajını verip, maddi konuda büyük destekler veren işadamlarını yürekten kutluyorum. Karasuspor adına güzel günlerin yakın olduğu düşüncesindeyim. Şen ve esen kalın.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!