Kürekte Milli Takım Seçmeleri Başladı

Kürekte Milli Takım Seçmeleri Başladı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; Kürekte Milli Takım Seçmelerinin ardından bu yıl 3 önemli Şampiyonaya da ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

3×4000 m.  Kürek Milli Takım Seçme Testi Sapanca Gölü Serdivan Kürek Kano Tesislerinde bugün başladı. 6 Kulüpten , 20 antrenör ve 100 sporcunun katıldığı Kürek Seçmeleri nefesleri kesti. Yıldız, Genç, Ümit ve Hafif Kilo Bay-bayan sporcular Sapanca Gölünde Milli Takıma seçilmek için kürek çektiler. Seçmeler 10 Temmuz 2020 Cuma günü sora erecek.

Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Gençler Türkiye Kupası 8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde , Gençler Türkiye Şampiyonası 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde ve Büyükler Türkiye Kupası ise 24-25 Ekim 2020 tarihlerinde Sapanca Gölünde yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” Pandemi öncesinde Kürek Kano Tesislerinde bakım ve onarıma başlamıştık. Normalleşme sürecinde de tüm tesislerimizi yine sağlık koşullarına uygun bir şekilde vatandaşlarımızın hizmete açıyoruz. Sapanca Gölünde bu yıl 3 önemli organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu şampiyona öncesinde de bugün başlayan Kürek Milli Takım seçmelerine katılan tüm sporculara Milli takım yolunda başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!