Kürekte Büyük Şampiyona Sakarya’da

featured

Kürekte Büyük Şampiyona Sakarya’da

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Türkiye Kürek Federasyonu (TKF) Başkanı Federasyon İlhami İşseven, TKF Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Teknik Kurul Başkanı Yusuf Hikmet Oktar ve beraberindeki yöneticileri ağırladı.

İl Müdürü Arif Özsoy, Federasyon Başkanı İşseven ve diğer yöneticiler ile birlikte, 31 Ekim 2020 Cumartesi günü Sapanca Gölü Kırkpınar Kano-Kürek Parkurunda düzenlenecek Büyükler Kürek Türkiye Kupası ve Akademi Kürek Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi alış-verişinde bulundular.

Sapanca Gölündeki bu önemli şampiyonada Boğaziçi Üniversitesi, Fenerbahçe, Galatasaray Kulübünün yanı sıra ferdi sporcuların yarışacağı 6 bin m. ve 2 bin m.’lik parkurda erkeklerde Hafif Kilo erkekler, U23 erkekler 1x başta olmak üzere toplam 6 kategoride, Kadınlarda ise hafif kilo başta olmak üzere toplam 5 kategoride, Akademik şampiyonada ise erkeklerde 5, Kadınlarda ise 3 ayrı kategoride düzenlenecek olan kürek yarışlarında toplamda 52 sporcu başarı arayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!