Kulüp 1 milyon lira, ödendi!..

featured

Kulüp 1 milyon lira, Zımba 400 bin lira dedi!..

Sakaryaspor Kulübü, takıma 1 Milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı. Ancak Başkanvekili Yaşar Zımba ödemenin 400 bin TL olduğunu söyledi.

Sakaryaspor’da futbolculara Kırşehir Belediyespor maçı öncesinde 400 bin TL’lik ödeme yapıldı. Başkanvekili Yaşar Zımba, ödemeler konusunda yaptığı açıklamada takıma 400 bin TL’lik ödeme yapıldığını söyledi. Kırşehir maçı sonrasında 100 bin TL’lik daha ödemenin yapılacağı belirtildi.

Öte yandan Sakaryaspor’da ödemeler konusunda kulüpten yapılan resmi açıklama kafaları karıştırdı. Sakaryaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada takıma 1 Milyon TL ödeme yapıldığı açıklandı ancak Başkanvekili Yaşar Zımba ödemenin 400 bin TL olduğunu söyledi.

Sakaryaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değeri basın mensupları,

Takımımıza gün içerisinde büyük kısmı nakit ve az bir kısmı çek olmak üzere toplam 1 Milyon TL tutarında ödeme gerçekleştirilmiş, Kırşehirspor maçının galibiyet primi de yönetim kurulumuz tarafından 5 Bin TL olarak belirlenmiştir.

Taraftarımızın Sakaryaspor’u her zaman ve her yerde yalnız bırakmayacağına inancımız tam. Kırşehirspor mücadelesi bizim için bir milat olacak. Sakaryaspor’un ligdeki yükselişi bu maç ile birlikte başlayacak. Taraftarımızın bizlere 90 dakika vereceği destek ile 3 puana ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!