KÜLTÜR TAM GAZ:4-2

KÜLTÜR TAM GAZ:4-2

Stat: Karasu

Hakemler: Hüseyin Kaçar***, Ömercan Yelep***, Zübeyir Bilal Yıldırım***

Karasu Kültürspor: Resül***, Sefa***, Berkan***, Oğuzhan***, Ömer Faruk***, Edip**(Ersin**), Berhan***, Erdem**(Furkan**), Necmettin**(Agah Şen***)

Antrenör:Ercan Zorlu

Karapürçekspor:Furkan**, Mücahit**, İslam**, Ersin**, Recep**, Metin**, Tunahan**, Fatih**, Ethem**, Fatih**(Ali İhsan**) Recep**(Ünal**)

Antrenör: İsmail Öztürk

Goller: dk.33 Erdem, dk.45 Yusuf, dk.47 ve 83 Berhan(Karasu Kültürspor), dk.29 Tunahan, dk. 87 Ethem (Karapürçek)

Grubunda lider olan ve bu sezon süper amatöre çıkmayı hedefleyen Karasu Kültürspor yoluna tam gaz devam ediyor. Geçen hafta 4-2 galip gelen Kültürspor bu hafta da aynı tarifeyi uyguladı. Maça şok bir golle yenik başlayan kuzey ekibi oyuna hemen tecrübeli Agah’ı aldı ve skoru Erdem ile eşitledi. Daha sonra Karapürçek takımı , kaleci Resül’ün sebep olduğu bir penaltı kazandı ama aynı kaleci atışı kurtararak kendini affettirdi. İlk yarının son dakikasında Yusuf Sarımert ile ev sahibi takım soyunma odasına önde gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 47.dakikada Berhan ile farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakip takım karşısında  83.dakikada Ersin’ın asistiyle Berhan takımının dördüncü golüne imza attı. Konuk ekibin Ethem ile attığı gol ise maçın skorunu tayin etti:4-2

ens-1 ens-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!