Ekrem Oba Şampiyon

featured

 Orta Okullu Yıldız Kızlar  Masa Tenisi İl birinciliğinde mutlu sona ulaşmak için 8 Okul kıyasıya kapıştı

      Ekrem Oba Şampiyon  Çekişmeli geçti

Orta Okullar arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi İl birinciliği Atatürk spor kompleksi, Masa Tenisi salonunda yapıldı. İl birinciliği çok çekişmeli geçti ve bir günde tamamlandı.

8 Okul 30 sporcu

İl birinciliğine  A gurubunda  Evrenköy, Serdivan Kale, Ozanlar, Arifiye İHO, B gurubunda Ekrem Oba, SAÜ, Kaynarca Hacı Osman Akgün, Arif Nihat Asya Orta Okullarından 30 Masa Tenisi sporcusu yarıştı. Karşılaşmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Fatih Çelikel ile BŞB Basketbol şubesi yöneticisi Cavit Akova’da izledi.

Final de 4 takım

Yarı final ve final maçlarında şu sonuçlar alındı; (Yarı Final): Evrenköy 3-2 Arif Nihat Asya, Ekrem Oba 3-0 Arifiye İHO, 3-4 Maçı: Arif Nihat Asya 3-0 Arifiye İHO, Şampiyonluk maçı: Ekrem Oba 3-0 Evrenköy.

Madalya ve Kupalar verildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Fatih Çelikel Şampiyon Ekrem Oba Orta Okuluna madalyalarını taktı ve kupa yı takdim etti. İkinci takım Evrenköy OO Okul sporları İl temsilcisi Mehmet Akova, Üçüncü takım Arif Nihat Asya OO Uluslar arası Hakem Ali Gür, Dördüncü takım Arifiye İHO Masa TenisiHakemi Ergin Çelik’ten madalya ve Kupalarını aldılar.

  •  DSC_0288 DSC_0290 DSC_0295
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!