Küçüklerin Kupa Sevinci

featured

Küçüklerin  Kupa Sevinci

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları’nın düzenlediği Küçükler Hentbol İl Birinciliği final maçları ile sona erdi. Kızlarda Üzeyir Garih  Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde  S.F.Abasıyanık Orta okulu şampiyonluk kupasına uzandı.

Yenikent Spor Salonunda oynanan küçük kızlar ve erkekler Hentbol İl Birinciliği ödül töreni ile sona erdi. 2 ayrı grupta 6 takımın katıldığı küçük kızlar Hentbolda üçüncülük müsabakası Geyve İmam Hatip Ortaokulu-Aykut Yiğit Okulu  arasında oynandı. Aykut Yiğit Ortaokulu, Geyve temsilcisi’ni 7-4 yenerek, il üçüncüsü oldu.

Üzeyir Garih Ortaokulu.-Özel Mefkure Ortaokulu ise küçük kızlar hentbolda il birincisi olmak için karşı karşıya geldiler.  Üzeyir Garih Ortaokulu ilk yarısını 7-1 önde tamamladığı müsabakayı

14-1 kazanarak şampiyon oldu.

Asil Kutluhan Yontar, Ali Buruşoğlu ve Osman Gönüllü’nün hakem olarak görev yaptığı final maçında Üzeyir Garih Ortaokulu’na Nagihan Arabacıgil 10 sayı, D.Ecel 3, Çiçeksu Toker ise 1 gol kaydetti. Ö.Mefkure Ortaokul’unun tek golünü ise Sahranur Durmuşoğlu kaydetti.

Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman ve diğer yönetici ve idareciler , müsabakalar sonrasında başarılı olan kız takımlarına ödüllerini takdim ettiler.

2 ayrı grupta 6 takımın mücadelesi ile başlayan küçük erkekler hentbol il birinciliğinde üçüncülük müsabakası Özel Şahin Ortaokulu ile Yenikent İmam Hatip Ortaokulu arasında oynandı. Yenikent İ.H.Okulu, Ö.Şahin Okulunu 10-3 yenerek il üçüncüsü oldu.

Küçük erkekler hentbol şampiyonluk maçında , Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu ile 21 Haziran Ortaokulu karşı karşıya geldi.  S.F.Abasıyanık Ortaokulu, 21 Haziran Ortaokulu ‘nu 5-4 yenerek şampiyon oldu.  Küçük erkeklerde başarılı olan takımlar ödüllerine kavuştu.

 

Üzeyir Garih Ortaokulu :  14

Özel Mefkure Ortaokulu : 1

Salon : 15 Temmuz Camili Yenikent

Hakemler : Asil Kutluhan Yontar, Ali Buruşoğlu , Osman Gönüllü

Üzeyir Garih Ortaokulu :  Hümeyra Altın Güller , Rabia Keskin, Miray Eltutan, Nisanur Karacabey, D.Ecel, Yağmur Yeşilova, Sedanaz Müştü, Sinem Pehlivan, Nagihan Arabacıgil, Çiçeksu Toker, Azra Turan, Nazlı Çelebi, Esra Kösemen

Antrenör: Özkan Keskin

Özel Mefkure Ortaokulu : Ayşe Yaren Oktay, Sahranur Durmuşoğlu, Tuana Yılmaz, Ecenur Başlık, Ayça Sipahioğlu, Esmanur Kodalak, Hayrunnisa Altınışık, Elif Ebrar Sakarya, İrem Rana G., Sudenaz Kılınç, Zeynep Miray Kök, İpek Aydın, Esra Yorulmaz, Yaren Kutanis

Antrenör: Tevfik Karagözoğlu

İlk yarı : 7-1 (Üzeyir Garih O.O.)

 

 

geyveihoo ikincimefkureoo kucukerkekhentbol-1 kucukerkekhentbol-3 kucukerkekhentbol-6 kucukkizhentboltoren sampiyonuzeyirgarih-1 sampiyonuzeyirgarih-2 sampiyonuzeyirgarih-3

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!