Küçük Satranççılar hazır

Küçük Satranççılar hazır

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç  Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası 24-25 Aralık tarihlerinde Sakarya Spor Salonunda yapılacak. Sakarya Spor Salonunda saat 08:30’da başlayacak olan Küçükler Satranç İl birinciliği müsabakaları için hazırlıklar tamamlandı.

Satranç İl Temsilcisi Uğur Başak ;

Müsabakalarımız 2010-2009-2008-2007-2006-2005 Doğumlu Sporcuların katılımıyla 45+30 sn. tempoda yapılacaktır. Yukarıdaki doğumlu sporcular Kızlar ve Genel olmak üzere ayrı kategorilerde yapılacak olan turnuvada her yaş  kategorinin (genel ve kızlar olmak üzere) İlk 3 sporcusuna madalya verilecektir.Yarışmayı tamamlayan sporcular Küçükler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecekler. Turnuvamıza destek olan ve her daim yanımızda yer alan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz. Tüm Satrançseverleri küçüklerin büyük heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!